Synkronisera

Du kan överföra data från din OH1 till Polar Flow-appen trådlöst med hjälp av Bluetooth-anslutning. Eller så kan du synkronisera din OH1 med Polar Flow webbtjänst genom att använda en USB-port och programmet FlowSync. För att kunna synkronisera data mellan din OH1 och Flow-appen, måste du ha ett Polar-konto. Om du vill synkronisera data direkt från din OH1 till webbtjänsten behöver du, utöver ett Polar-konto, programmet FlowSync. Om du har ställt in din OH1, har du skapat ett Polar-konto. Om du ställer in din OH1 med en dator, så har du FlowSync-mjukvaran på din dator.

Kom ihåg att synkronisera och hålla dina data uppdaterade mellan din OH1, webbtjänsten och mobilappen var än du befinner dig.

Synkronisera med Flow mobilapp

Kontrollera följande före synkronisering:

• Du har ett Polar-konto och Flow-appen
  • Din mobila enhet har Bluetooth aktiverat och att flygplansläge inte är aktiverat.
  • Du har parkopplat din OH1 med din mobil. Mer information finns i Ihopparning.

Synka dina data:

1. Logga in i Flow-appen med ditt Polar-konto.
  2. På OH1 trycker du på knappen tills LED-lampan tänds och sedan släpper du knappen. OH1 är nu på.
  3. Din OH1 synkroniseras automatiskt med Flow-appen om din telefon befinner sig inom Bluetoothens räckvidd.

Din OH1 synkroniseras automatiskt med Flow-appen efter ditt träningspass om din telefon befinner sig inom Bluetoothens räckvidd. När du synkroniserar din OH1 med Flow-appen, synkroniseras även dina träningsdata automatiskt via en internetanslutning till Flow-webbtjänst.

Support och mer information om hur du använder Polar Flow-appen finns på support.polar.com/en/support/Flow_app.

Synkronisera med Flow webbtjänst via FlowSync

För att kunna synkronisera data med Flow webbtjänst, måste du ha FlowSync-mjukvaran. Gå till flow.polar.com/start och ladda ner och installera det innan du börjar synkronisera.

1. Placera sensorn i USB-adaptern med linsen uppåt så att kontakterna på sensorn och USB-adaptern möts.
  2. Anslut USB-adaptern till datorns USB-port. Kontrollera att FlowSync-programmet körs.
  3. FlowSync-programmet öppnas på din dator och synkroniseringen startar.
  4. Slutförd visas när du är klar.

Varje gång du ansluter din OH1 till din dator kommer Polar FlowSync-programmet att överföra dina data till Polar Flow webbtjänst och synkronisera alla inställningar du eventuellt har ändrat. Om synkroniseringen inte startar automatiskt ska du starta FlowSync från programikonen på skrivbordet (Windows) eller från programmappen (Mac OS X). Varje gång en uppdatering av mjukvara finns tillgänglig kommer FlowSync att meddela dig och uppmana dig att installera den.

Om du ändrar inställningar i Flow webbtjänst medan OH1 är ansluten till din dator, ska du trycka på knappen Synkronisera i FlowSync för att överföra inställningarna till din OH1.

Support och mer information om hur du använder Flow webbtjänsten finns på support.polar.com/en/support/flow.

Support och mer information om hur du använder FlowSync-mjukvaran finns på support.polar.com/en/support/FlowSync.