Olet täällä: Polar Flow > Polar Flow -sovellus

Polar Flow -sovellus

Polar Flow -mobiilisovelluksessa näet välittömästi visuaalisen esityksen harjoitustiedoistasi.

Harjoitustiedot

Polar Flow -sovelluksen avulla näet helposti menneiden ja suunniteltujen harjoitustesi tiedot.

Saat pikaisen yhteenvedon harjoituksestasi ja voit analysoida suorituksesi yksityiskohdat välittömästi. Näet harjoittelusi viikoittaiset yhteenvedot harjoituspäiväkirjassasi. Voit myös jakaa parhaat suorituksesi ystävillesi kuvanjakotoiminnolla.

Kuvanjako

Flow-sovelluksen kuvanjakotoiminnon avulla voit jakaa kuvia harjoitustiedoistasi yleisimmissä sosiaalisen median palveluissa, kuten Facebookissa ja Instagramissa. Voit jakaa olemassa olevan kuvan tai ottaa uuden ja muokata kuvaa lisäämällä siihen harjoitustietosi. Jos käytit harjoituksen aikana GPS-tallennusta, voit myös jakaa kuvan kulkemastasi reitistä.

Flow-sovelluksen käytön aloittaminen

Voit OH1:n käyttöönotto mobiililaitteella ja Flow-sovelluksella.

Aloita Flow-sovelluksen käyttö lataamalla sovellus mobiililaitteeseesi App Store®- tai Google PlayTM -kaupasta. Flow App for iOS on yhteensopiva iPhone 4S:n (tai uudemman) kanssa ja se edellyttää Applen iOS 7.0:aa (tai uudempaa). Android-käyttöjärjestelmään tarkoitettu Polar Flow ‑mobiilisovellus on yhteensopiva laitteiden kanssa, joissa on Android 4.3 tai uudempi. Lisätietoa Polar Flow -sovelluksen käytöstä on osoitteessa support.polar.com/fi/tuki/flow_app.

Ennen kuin uusi mobiililaite (älypuhelin tai taulutietokone) otetaan käyttöön, laite on yhdistettävä OH1-laitteeseen. Katso lisätietoja kohdasta Yhdistäminen.

OH1 synkronoi harjoitustiedot Flow-sovellukseen automaattisesti harjoituksen jälkeen. Jos puhelimessasi on Internet-yhteys, aktiivisuus- ja harjoitustietosi synkronoituvat automaattisesti myös Flow-verkkopalveluun. Flow-sovellus on helpoin tapa synkronoida harjoitustiedot OH1-laitteesta verkkopalveluun. Lisätietoja synkronoimisesta on kohdassa Synkronointi.

Flow-sovelluksen ominaisuuksia koskevia lisätietoja ja ohjeita on Polar Flow -sovelluksen tuotetukisivulla.