Du er her:Polar Flow > Polar Flow App

Polar Flow App

I Polar Flow-mobilappen kan du se en øjeblikkelig visuel fortolkning af dine træningsdata.

Træningsdata

Med Polar Flow-appen kan du nemt få adgang til informationen fra dine tidligere og planlagte træningspas.

Få et hurtigt overblik over din træning og analysér hver eneste detalje af din præstation med det samme. Se ugentlige opsummeringer af din træning i træningsdagbogen. Du kan også dele højdepunkterne af din træning med dine venner med billeddelingsfunktionen.

Billeddeling

Med Flow-appens billeddelingsfunktion kan du dele billeder med dine træningsdata på dem til de mest almindelige sociale mediekanaler, såsom Facebook og Instagram, med dine træningsdata på dem. Du kan enten dele et eksisterende billede eller tage et nyt og tilpasse det med dine træningsdata. Hvis du havde GPS-måling slået til under dit træningspas, kan du også dele et snapshot af din træningsrute.

Start med at bruge Flow-appen

Du kan Opsætning af din OH1 med en mobil enhed og Flow-app.

For at komme i gang med at bruge Flow-appen skal du downloade den fra App Store® eller Google PlayTM til din mobile enhed. Gå ind på support.polar.com/en/support/Flow_app for support og flere oplysninger om brug af appen Polar Flow.

Inden du tager en ny mobil enhed (smartphone, tablet) i brug, skal den parres med din OH1. Se Parring for flere detaljer.

Din OH1 synkroniserer automatisk dine træningsdata Flow-appen efter dit træningspas. Hvis din telefon har en internetforbindelse, synkroniseres dine aktivitets- og træningsdata også automatisk med Flow-webservicen. Flow app er den nemmeste måde at synkronisere dine træningsdata på fra din OH1 med webservicen. Der er oplysninger om synkronisering i Synkronisering.

 

Få flere oplysninger og anvisninger til Flow-appens funktioner på Polar Flow-appens produktsupportside.