Du er her:Kom i gang > Parring

Parring

Par en mobil enhed med din OH1

Hvis du har udført opsætningen af din OH1 med en mobil enhed, som beskrevet i kapitlet Opsætning af din OH1, er din OH1 allerede blevet parret med din mobile enhed.

Hvis du udførte opsætningen med en computer og vil bruge din OH1 med Polar Flow-appen, skal du gennemføre ét træningspas med OH1 som en selvstændig træningsenhed, inden den kan parres med Flow-appen. Se detaljerede anvisninger herunder.

Inden parringen skal du sørge for at:

• Du har en Polar-konto og Flow-app.
  • Bluetooth er slået til på din mobile enhed, og flytilstand er ikke slået til.
  • Du har udført mindst ét træningspas med OH1 som en selvstændig træningsenhed. Få detaljerede oplysninger under Start et træningspas

Når alle ovenstående kriterier er opfyldt:

1. Log ind på Flow-app med din Polar-konto.
  2. Tryk på OH1 på knappen, indtil LED-lampen er tændt, og giv slip. OH1 er nu tændt.
  3. Flow-appen beder dig automatisk om at parre din OH1 med den, hvis den er inden for Bluetooth-rækkevidde.

Din OH1 synkroniserer automatisk med Flow-appen, hvis din telefon er inden for Bluetooth-rækkevidde. Når din OH1 synkroniseres med Flow-appen, synkroniseres dine træningsdata også automatisk med en internetforbindelse til Flow-webservicen.

Par OH1 med et Polar håndleds enhed

Tryk på OH1 på knappen, indtil LED-lampen er tændt, og giv slip. OH1 er nu tændt.

Se brugervejledningen til dit Polar håndleds enhed på support.polar.com for specifikke parringsanvisninger.

Par OH1 med Polar Beat

1. Hent Polar Beat på din mobile enhed fra App Store® eller Google PlayTM.
  2. Sørg for, at Bluetooth er slået til på din mobile enhed, og at flytilstand er ikke slået til.
  3. På din mobile enhed skal du åbne Polar Beat og logge ind med din Polar-konto, som du oprettede, da du opsatte din OH1, eller oprette en ny konto, hvis du ikke har en.
  4. Tryk på OH1 på knappen, indtil LED-lampen er tændt, og giv slip. OH1 er nu tændt.
  5. På Beat skal du gå ind på Indstillinger > Pulsmåler og trykke på Par ved siden af din OH1 under Fundet sensor.