Du er her:Kom i gang > Opsætning af din OH1

Opsætning af din OH1

Vi anbefaler, at du oplader batteriet, inden du begynder at bruge din OH1. Hvis batteriet er helt afladet, kan det tage et øjeblik, før opladningen starter. Se Batterier for detaljerede oplysninger om opladning af batteriet.

Bemærk, at når dit OH1-batteri har nok strøm, vil det informere om sig selv til alle kompatible modtagere i nærheden.

Vælg en opsætningsmulighed

A. Opsætning med trådført computer er hurtigere, og du kan oplade din OH1 samtidigt, men du har brug for en tilgængelig computer. Du har brug for en internetforbindelse til denne metode.

B. Mobil opsætning er praktisk, hvis du ikke har adgang til en computer med en USB-port, men det kan muligvis tage længere tid. Du har brug for en internetforbindelse til denne metode.

Udfyld alle de påkrævede fysiske detaljer for nøjagtige træningsdata på én gang, og få den nyeste firmware til din OH1.

Mulighed A: Opsæt med din computer via FlowSync

1. Anbring sensoren i USB-adapteren med linsen opad, så kontakterne på sensoren og USB-adapteren mødes (billede 1).
  2. Slut USB-adapteren til USB-porten på din computer (billede 2), og gå ind på flow.polar.com/start, og installér Polar FlowSync dataoverførselssoftware på din computer.
  3. Log ind med din Polar-konto, eller opret en ny. Vi fører dig gennem indlogningen og opsætningen med webservicen.

Under opsætningen vil du blive spurgt om, hvor du bærer dit produkt, og du vil blive bedt om at udfylde dine fysiske indstillinger. Det er vigtigt at indstille disse korrekt for at modtage de mest nøjagtige data.

Efter opsætningen er du klar til start. Nyd det!

Mulighed B: Opsæt med din mobile enhed via Flow-app

Polar OH1 sluttes trådløst til Polar Flow-mobilappen via Bluetooth, så husk at slå Bluetooth til i din mobile enhed.

Se Polar Flow-appens kompatibilitet på support.polar.com.

1. Download Polar Flow-appen til din mobile enhed.
  2. Slå Bluetooth® til, og åbn Flow-app på din mobile enhed.
  3. Slå OH1 til ved at trykke på knappen, indtil LED-lampen er tændt. Derefter spørger Flow-app dig, om du vil starte parringen. Accepter anmodningen om parring, og følg anvisningerne på skærmen.

Under opsætningen vil du blive spurgt om, hvor du bærer dit produkt, og du vil blive bedt om at udfylde dine fysiske indstillinger. Det er vigtigt at indstille disse korrekt for at modtage de mest nøjagtige data.

Efter opsætningen er du klar til start. Nyd det!