Du er her:Kom i gang > Introduktion

Brugervejledning til Polar OH1

Denne brugervejledning hjælper dig med at komme i gang med din nye OH1. For videovejledninger og ofte stillede spørgsmål til OH1 henvises der til support.polar.com/da/OH1.

Introduktion

Tillykke med din nye Polar OH1! Polar OH1 er en optisk pulsmåler, der bæres omkring din under- eller overarm. Den kan bruges som en selvstændig træningsenhed, der måler og lagrer data, eller som en pulsmåler med en Polar håndledsenhed. Når den bruges som en pulsmåler, sender OH1 pulsdataene til din Polar håndledsenhed.

OH1 er kompatibel med Polar håndledsenheder med brug af Bluetooth-teknologi samt Polar Beat-app. Den kan også bruges med Polar Club, Polar GoFit og Polar Team app. Derudover er den kompatibel med iOS- og Android-enheder, der understøtter standard Bluetooth-pulsprofilen.

Få forbindelse til Polar-økosystemet, og få mest muligt ud af din OH1

Hent Polar Flow-appen i App Store® eller Google PlayTM. Synkronisér din OH1 med Flow-appen efter træning, og få et øjeblikkeligt overblik over og feedback om resultaterne og præstationen af din træning.

Synkronisér dine træningsdata til Polar Flow-webservicen med FlowSync-softwaren på din computer eller gennem Flow-appen. I webservicen kan du planlægge din træning, se dine præstationer, få vejledning og se en detaljeret analyse af dine træningsresultater. Vis alle dine venner dine præstationer, find andre træningsudøvere og få motivation fra dine sociale træningsfællesskaber. Find alt dette på flow.polar.com.