Brugervejledning til Polar OH1

Denne brugervejledning hjælper dig med at komme i gang med din nye OH1. Du kan se videovejledninger og ofte stillede spørgsmål om OH1 på support.polar.com/da/OH1.

Introduktion

Tillykke med din nye Polar OH1!

Polar OH1 er en kompakt optisk pulsmåler, der måler puls fra din arm eller tinding. Den er alsidig og giver en fantastisk mulighed for pulsbryststropper og håndledsbaserede pulsenheder. Med Polar OH1 kan du sende din øjeblikkelige puls til dit sportsur, smartur eller Polar Beat eller anden fitness-app via Bluetooth, og samtidig til ANT+ enheder. Polar OH1 har en indbygget hukommelse, så du kan begynde din træning med OH1 alene og overføre træningsdataene til din telefon bagefter. Den kommer med et behageligt armbånd, som kan vaskes i vaskemaskine, og et spænde til svømmebrillestrop (i Polar OH1 + produktpakke).

Den kan også bruges med appen Polar Club, Polar GoFit og Polar Team.

Få forbindelse til Polar-økosystemet, og få mest muligt ud af din OH1.

Hent Polar Flow-appen eller Polar Beat fra App Store® eller Google PlayTM. Synkronisér din OH1 med en af appsene efter træning, og få et øjeblikkeligt overblik over og feedback om resultaterne og præstationen af din træning.

Synkronisér dine træningsdata til webservicen Polar Flow med FlowSync-softwaren på din computer eller via de mobile apps. I webservicen kan du planlægge din træning, se dine præstationer, få vejledning og se en detaljeret analyse af dine træningsresultater. Vis alle dine venner dine præstationer, find andre idrætsudøvere og få motivation fra dine sociale træningsfællesskaber. Find alt dette på flow.polar.com.