Polar FT7 Bruksanvisning

2. KOMMA IGÅNG

Lär känna din Polar FT7 pulsmätare

Pulsmätaren registrerar och visar din puls och andra data under träning.

Polar H1 pulssensor överför pulssignalen till pulsmätaren. Pulssensorn består av en sändare (A) och ett bälte (B).

Den senaste versionen av denna användarhandbok och videohandledningar finns på http://support.polar.com/en.

FT7-knappar och meny

UPP:

• Öppna menyn

• Justera värden

• Flytta dig genom listan

• Ändra klockdisplayen med en lång knapptryckning i klockläget

OK:

• Bekräfta valen

• Välj träningstyp eller träningsinställningar

NED:

• Öppna menyn

• Flytta dig genom listan

• Justera värden

BAKÅT:

• Lämna menyn

• Återgå till föregående nivå

• Ångra val

• Lämna inställningen oförändrad

• Gå tillbaka till klockfunktionen med ett långt knapptryck

LYSE:

• Tänder displayen

• Öppna snabbvalsmenyn i klockfunktionen med ett långt knapptryck för att låsa knappar, ställa in alarm eller välja tidszon

• Slå PÅ/AV träningsljudet eller lås knappar under träning med ett långt knapptryck

• Nattläge under träning: Tryck på LYSE en gång under träning och aktivera sedan bakgrundsbelysningen genom att trycka på någon av knapparna. Nattläget stängs av när FT7 återgår till klockläget.

Börja med Grundinställningar

Aktivera din Polar FT7 pulsmätare genom att trycka på och hålla in en valfri knapp i en sekund. När FT7 har aktiverats kan den inte stängas av.

1. Språk: Välj Deutsch, English, Español, Français,Italiano, Português, Suomi eller Svenska med UPP/NED. Tryck på OK.

2. Ange grundinställn. visas. Tryck OK.

3. Välj Tidsformat.

4. Ange Tid.

5. Ange Datum.

6. Välj Enheter. Ställ in metriska (KG, CM) eller engelska/amerikanska (LBS, FT). Om du väljer lbs/ft visas kalorier som CAL, annars visas de som KCAL. Kalorier mäts i kilokalorier.

7. Ange Vikt.

8. Ange Längd.

9. Ange Födelsedag.

10. Välj Kön.

11. Inställning. OK? visas. Bekräfta och spara inställningarna, välj Ja. Grundinställn. klara visas och FT7 övergår till klockfunktionen. Välj Nej för att ändra inställningar. Ange grundinställn. visas. Ange dina grundinställn. igen.

Du kan ändra din användarinformation vid ett senare tillfälle. För mer information, se 5. Inställningar.