Ääniohjaus Polar Flow ‑sovelluksessa

Ääniohjaus on ominaisuus, jonka avulla voit saada olennaisia treenitietoja suoraan kuulokkeihisi. Näin sinun ei tarvitse vilkuilla kelloa treenin aikana. Kellosi voi olla vaatteiden alla, saatat tarvita käsiäsi muuhun tai olosuhteet voivat olla sellaiset, että näyttöä on vaikea lukea. Moni meistä myös kuuntelee musiikkia treenin aikana ja käyttää siksi muutenkin kuulokkeita.

Ääniohjaus toistaa äänimuodossa tietoja, joita kello tallentaa treenin aikana. Kyse ei ole vain palautteesta, vaan tavoitteena on auttaa sinua keskittymään treenaamiseen ja saavuttamaan tavoitteesi. Siksi kutsumme ominaisuutta ääniohjaukseksi.

Saat äänimuodossa tietoa kierroksista ja sykkeen muutoksista sekä ohjeita treenivaiheisiin. Ohjauksen kieli määräytyy puhelimen kielen mukaan.

Tiedot siirretään kellosta puhelimeen, jossa ne muunnetaan puheeksi ja lähetetään äänisignaalina kuulokkeihisi.

Ääniohjaus antaa sinulle tietoja ja ohjeita treenin aikana, kunhan puhelimesi on Polar-laitteen kantaman sisällä.

Yhteensopivuus

Ääniohjaus on saatavilla Grit X2 Pro, Ignite 3 ja Vantage V3 ‑kelloissa.

Ääniohjauksen ottaminen käyttöön

1. Avaa Polar Flow ‑sovellus, siirry Laitteet-valikkoon ja valitse laitteesi.
  2. Selaa alaspäin Ääniohjaus-kohtaan ja avaa se napauttamalla.

3. Valitse, millaista ääniohjausta haluaisit kuulla treenin aikana.

Valinta Opastus
    Ääniohjaus Laitteen tila
    Treenin tila
    Sykesensorin tilailmoitukset
    Treenin yhteenveto
    Automaattinen keskeytys
    Treeniohjeet Tietoa treenitavoitteista treenivaiheiden aikana
    FitSpark-voimaharjoitukset ja -liikkuvuusharjoitukset
    Kierrokset Tietoa edellisestä kierroksesta (manuaalisesta tai automaattisesta)
    Alueet Sykealueiden muutokset

Voit myös muuttaa puhenopeutta ja testata ääntä iOS-sovelluksessa. Androidilla Teksti puheeksi -asetukset avaa puhelimen Teksti puheeksi -asetukset, joiden avulla voit muokata ääntä entisestään.
  4. Kun asetukset ovat kunnossa, valitse Valmis tai nuoli taaksepäin Androidilla.

Aloita treeni ja muista pitää puhelin treenin aikana lähelläsi, jotta saat ääniohjausta.​