Mikä harjoittelutaustani on?

Harjoittelutausta on arvio pitkäaikaisesta fyysisestä aktiivisuudestasi. Valitse viimeisten kolmen kuukauden aikaista fyysisen aktiivisuutesi määrää ja intensiteettiä parhaiten kuvaava vaihtoehto. Treenitaustaasi käytetään energiankulutuksesi määrittämiseen, ja se vaikuttaa myös kalorien laskentaan, treenikuormitukseen sekä muihin Polar Smart Coaching ‑ominaisuuksiin.

Siirry Polar Beat -sovelluksessa kohtaan Asetukset Fyysiset asetukset:

Training background selection in Beat

Polar Flow -verkkopalvelussa:

Napsauta käyttäjätunnustasi, valitse Asetukset kohdasta Tili ja valitse sopiva Harjoittelutausta.

Training background selection in Flow

Polar Flow -sovelluksessa:

1. Avaa Polar Flow -mobiilisovellus.
  2. Siirry kohtaan Lisää ja napauta nimeäsi/profiilikuvaasi.
  3. Napauta kohtaa Treenitausta ja valitse selaamalla treenitaustaasi vastaava vaihtoehto.

Satunnainen (0–1 t/vko): Et osallistu säännöllisesti ohjattuun vapaa-ajan liikuntaan tai vaativaan fyysiseen kuntoiluun. Kävelet vain omaksi iloksesi tai harrastat vain silloin tällöin liikuntaa, joka saa sinut hengästymään tai hikoilemaan.

Säännöllinen (1–3 t/vko): Harrastat säännöllisesti vapaa-ajan liikuntaa. Juokset esimerkiksi 5–10 km viikossa tai harrastat vastaavaa liikuntaa 1–3 tuntia viikossa, tai työsi edellyttää kohtuullista fyysistä liikuntaa.

Aktiivi (3–5 t/vko): Teet vähintään 3 raskasta harjoitusta viikossa. Juokset esimerkiksi 20–50 km viikossa tai harrastat vastaavaa liikuntaa 3–5 tuntia viikossa.

Huippuaktiivi (5–8 t/vko): Teet vähintään 5 raskasta harjoitusta viikossa ja saatat välillä osallistua massaurheilutapahtumiin.

Puoliammattimainen (8–12 t/vko): Teet raskaan harjoituksen lähes joka päivä ja pyrit parantamaan suorituskykyäsi kilpailuja varten.

Ammattimainen (> 12 t/vko): Olet kestävyysurheilija. Harjoittelet raskaasti, koska pyrit parantamaan suorituskykyäsi kilpailuja varten.