Ongelmia OH1:n ja Flow-sovelluksen synkronoinnissa?

Varmista, että olet sallinut puhelimen sovellusasetuksissa Polar Flow -sovelluksen käyttää sijaintiasi. Android 6:ssa ja uudemmissa laitteissa sijainti on sallittava Bluetooth-laitteiden etsimistä varten.

Jos käytössäsi on useita Polar Flow -sovelluksen kanssa yhteensopivia Polar-laitteita, varmista, että olet määrittänyt OH1:n aktiiviseksi laitteeksi Androidin Flow-sovelluksessa. Näin Flow-sovellus osaa muodostaa yhteyden kelloosi. Siirry Flow-sovelluksessa kohtaan Laitteet, valitse OH1 ja palaa sitten päävalikkoon.

Jos synkronoinnin aloittamisessa on ongelmia:

1. Varmista, että Flow-sovellus on käynnissä mobiililaitteessasi, ja pidä se etualalla.

2. Poista OH1 mobiililaitteesi Bluetooth-asetusvalikosta.

Huomaa! Tämä vaihe on tärkeä erityisesti iOS-laitteiden kanssa, sillä yhdistäminen Flow-sovelluksessa ei onnistu, jos aiempaa yhteyttä ei ole poistettu Bluetooth-laitteiden luettelosta.

3. Poista Bluetooth käytöstä mobiililaitteestasi.

4. Kirjaudu ulos Flow-sovelluksesta ja poista sen asennus mobiililaitteestasi.

5. Käynnistä mobiililaitteesi uudelleen.

6. Ota Bluetooth uudelleen käyttöön mobiililaitteessasi.

7. Asenna Flow-sovellus uudelleen App Storesta tai Google Play -kaupasta ja kirjaudu sisään Flow-tiliisi.

8. Yhdistä OH1 ja Flow-sovellus painamalla OH1:n painiketta, kunnes LED syttyy, ja vapauta painike sitten. OH1:ssä on nyt virta päällä. Flow-sovellus kehottaa sinua automaattisesti yhdistämään OH1:n, jos se on Bluetooth-yhteyden toiminta-alueella.

9. Jos mahdollista, yritä synkronoida tietokoneen ja FlowSync-ohjelman avulla.