Sådan vælger du træningstilstand

Polar Verity Sense har tre træningstilstande: pulsmålingstilstand, optagetilstand og svømmetilstand.

Bemærk, at sensoren skal forbindes med din Polar Flow-konto, før du kan bruge sensoren i optage- eller svømmetilstand. Dette skal gøres under opsætningen. Du kan kun bruge sensoren i pulsmålingstilstand, hvis du ikke har fulgt opsætningsvejledningen Opsætnings af din Verity Sense.

1. I tilstanden pulsmåling kan du forbinde sensoren til en kompatibel enhed eller app og følge din puls i realtid under dit træningspas. Læs Træning i pulsmålingstilstand for at få detaljeret vejledning.
  2. I optagetilstand kan du gemme dit træningspas på sensorens interne hukommelse og bagefter overføre dine træningsdata til Polar Flow-appen eller -webtjenesten. Læs Træning i optagetilstand for at få detaljeret vejledning.
  3. I svømmetilstand registrerer og gemmer sensoren din puls, distance og dit tempo automatisk, når du svømmer. Læs Træning i svømmetilstand for at få detaljeret vejledning.

Du kan vælge tilstanden efter at have tændt sensoren ved at trykke kort på knappen, indtil LED-lampen ud for den ønskede tilstand lyser. Når du har foretaget dit valg, skal du vente, indtil alle seks LED-lamper lyser. Så er sensoren klar til at måle – du skal bare have den på og gå i gang med træningen. Bemærk, at tilstanden nu er låst og kun kan ændres ved at slå sensoren fra og til igen.