Sådan bærer du din Verity Sense

Polar Verity Sense giver dig fuld bevægelsesfrihed, uanset hvilken sport du dyrker. Du kan bruge den med armbåndet, spændet til svømmebrillestroppen, eller du kan placere den, hvor den sidder godt og tæt på din hud.

Brug armbåndet til at have den på armen

For at måle puls nøjagtigt, når du bruger armbåndet, skal Verity Sense sidde tæt ind på din forarm eller overarm og ikke på håndleddet.

1. Placer sensoren i armbåndsholderen med linsen opad.
  2. Tag armbåndet på, så sensoren er på undersiden af armbåndet tæt mod din hud.
  3. Bær Verity Sense i armbåndet omkring din under- eller overarm.

Sådan bærer du den med svømmebriller

Verity Sense registrerer din puls, distance og dit tempo automatisk, når du svømmer i bassin, med den specifikke svømmetilstand. Beregninger af tempo og distance baseres på den angivne bassinlængde og de registrerede baner. Sensoren registrerer antallet af baner ud fra det integrerede gyroskop. For at få de mest nøjagtige svømmestatistikker er det altafgørende, at du bærer sensoren korrekt ved at følge vejledningen nedenfor. Hvis sensoren bæres forkert, kommer der fejl i dataene, der indsamles under din svømning.

1. Placer sensoren i spændet til svømmebrillestroppen med linsen opad.
  2. Sæt spændet fast i svømmebrillestroppen. Sæt spændet fast i svømmebrillestroppen, så sensoren sidder på din højre tinding med knappen opad.

3. Linsen skal være i direkte kontakt med huden på din tinding. Sæt sensoren så tæt, du kan, på din tinding, uden at dit hår kommer mellem sensoren og din hud.

Andre muligheder for at have sensoren på

Generelt kan du have Verity Sense på, hvor det føles behageligt, og hvor du synes, at du får præcise målinger. Du skal bare sørge for, at sensoren sidder tæt og behageligt ind mod kroppen, f.eks. under tætsiddende tøj. Bemærk, at nøjagtighed fra forskellige steder varierer fra person til person.

Du kan nemt fjerne sensoren fra holderen ved at trykke i holderens hul.

Eller hvis du vil, kan du fjerne armbåndet fra holderen og placere holderen med sensoren et sted, der passer til din sportsgren.

Bemærk, at udover at holde sensoren på plads, har armbåndsholderen og spændet til svømmebrillestrop også en anden funktion: De fungerer som antenneforstærkere, som udvider Bluetooth-senderækkevidden betragteligt. Hav sensoren i armbåndsholderen eller spændet til svømmebrillestroppen, når du har brug for den størst mulige rækkevidde. Hvis du vil have mere at vide om Bluetooth-senderækkevidde, kan du se Tekniske specifikationer.