Brugervejledning til Polar Verity Sense

Denne brugervejledning hjælper dig med at komme godt i gang med din nye Polar Verity Sense. Du kan se videovejledninger og ofte stillede spørgsmål på support.polar.com/en/verity-sense.

Introduktion

Tillykke med din nye Polar Verity Sense!

Polar Verity Sense er en alsidig optisk pulsmåler i høj kvalitet, der måler pulsen fra din arm eller tinding. Den er et glimrende alternativ til pulsbrystbælter og håndledsbaserede enheder. Du kan bruge den med armbåndet, spændet til svømmebrillestroppen eller placere den, hvor den sidder godt og tæt på din hud. Polar Verity Sense giver maksimal bevægelsesfrihed og kan bruges til utallige sportsgrene. Polar Verity Sense kan f.eks. registrere puls, distance og tempo, når du svømmer.

Du kan optage dine træninger i sensorens interne hukommelse og derefter overføre træningsdata til din telefon. Eller du kan forbinde den til en kompatibel enhed og følge din puls i realtid under din træning.

Polar Verity Sense overfører data via Bluetooth® og ANT+. Du kan bruge sensoren med mange forskellige førende fitness-apps, heriblandt Polar Flow-appen, samt med træningsenheder, der understøtter Bluetooth og ANT+. Du kan streame din puls til to forskellige Bluetooth-enheder på en gang og til så mange ANT+-enheder, du vil.

Polar Verity Sense leveres med et behageligt armbånd, som kan vaskes i vaskemaskine, et spænde til svømmebrillestrop, en USB-opladningsadapter og en opbevaringspose.

Udnyt det hele i din Polar Verity Sense

Udnyt alle funktionerne i Verity Sense, og forbind den til Polar Flow, som er vores gratis app- og webtjeneste. Når sensoren er forbundet til Polar Flow, kan du optage dit træningspas på sensoren og bagefter overføre dine træningsdata til Polar Flow-appen eller -webtjenesten. Du får også de seneste opdateringer til din sensor via Polar Flow. For at forbinde din Verity Sense med Polar Flow skal du konfigurere den med Polar Flow-mobilappen eller i Polar Flow-webtjenesten.

Polar Flow-app

Hent Polar Flow-appen fra App Store® eller Google PlayTM. Synkroniser din Verity Sense med appen efter træning, og få en oversigt over dine træningsresultater og feedback på din præstation med det samme.

Webtjenesten Polar Flow

Synkroniser dine træningsdata til Polar Flow-webtjenesten med FlowSync-softwaren på din computer eller gennem Polar Flow-appen. I webtjenesten kan du planlægge din træning, se dine præstationer, få vejledning og se en detaljeret analyse af dine træningsresultater. Find alt dette på flow.polar.com.