Ön itt van: Első lépések > Bevezetés

Polar Vantage V Használati Útmutató

Ez a használati útmutató segít megismerkedni új sportóráddal. Az oktatóvideó és a GYIK megtekintéséhez látogass el a support.polar.com/en/vantage-v honlapra.

Bevezetés

Gratulálunk az új Polar Vantage V készülékedhez!

A Polar Vantage V egy prémium GPS sportóra különböző sportágakhoz és triatlonedzésekhez Polar Precision Prime™ érzékelő technológiával a lehető legpontosabb csuklópántos pulzusmérési teljesítményhez még a legnagyobb kihívást jelentő körülmények között is. A sportóra számos eszközzel rendelkezik, melyek segítenek megdönteni a rekordjaidat és elérni a céljaidat: Érd el az ideális edzési szintet és hozd a legjobb formádat a Training Load Pro funkcióval, mely átfogó képet ad arról, hogy az edzésszakaszok hogyan terhelik tested különböző részeit, és ezáltal hogyan befolyásolják a teljesítményedet. Az egyedülálló regenerálódási funkció, a Recovery Pro segít megelőzni a túlzott megerőltetést és a sérüléseket. Ez azt méri, hogy mennyire regenerálódott a tested; regenerálódási visszajelzéseket és útmutatást ad.

A Polar Vantage V az első olyan több sportághoz használható óra, amely a csuklóról képes mérni a futási teljesítményt. A futási teljesítmény kiválóan kiegészíti a pulzusmérést – segít nyomon követni a külső terhelést a futás során. Kövesd nyomon fejlődésedet a korszerű futási funkciókkal, például a Running Index és Futóprogram funkciókkal. Válaszd ki a kedvenc sportod több mint 130 lehetőség közül, és szabd személyre a sportágak beállításait.

A Folyamatos pulzusmérés funkció szünet nélkül méri a pulzusod. A Folyamatos aktivitáskövetéssel együtt használva átfogó képet kaphatsz napi aktivitásodról.

A Vantage V készüléken kiválaszthatod, hogy a regenerálódáskövetéshez a Recovery Pro vagy Nightly Recharge felel-e meg a legjobban a céljaidhoz. Az egyedülálló regenerálódási funkció, a Recovery Pro segít megelőzni a túlzott megerőltetést és a sérüléseket. Ez azt méri, hogy mennyire regenerálódott a tested; regenerálódási visszajelzéseket és útmutatást ad. A Nightly Recharge™ egy éjszakai regenerálódásmérő, amely megmutatja, hogy mennyire regenerálódsz a napi igénybevétel után. Az új Sleep Plus Stages™ alváskövetés figyelemmel kíséri az alvásfázisokat (REM, könnyű és mély alvás), és alvásra vonatkozó visszajelzést, valamint számban kifejezett alvásértéket biztosít. Az óra a Serene™ irányított légzőgyakorlattal segít a lazításban és a stresszoldásban.

Termékeinket a jobb felhasználói élmény érdekében folyamatosan fejlesztjük. Hogy a sportórád mindig naprakész legyen és a lehető legjobb teljesítményt nyújtsa, mindig frissítsd a firmware-t, amint új verzió válik elérhetővé. A firmware frissítések hatékonyabbá teszik a sportóra működését az új funkciókkal és fejlesztésekkel.

Hozd ki a maximumot Vantage V készülékedből

Csatlakozz a Polar hálózatához, és hozd ki a legtöbbet sportórádból.

Polar Flow alkalmazás

Töltsd le a Polar Flow alkalmazást az App Store® vagy Google PlayTM webáruházból. Szinkronizáld sportórád a Flow alkalmazással az edzés után, hogy azonnali áttekintést és visszajelzést kaphass az edzés eredményeiről és a teljesítményedről, és barátaiddal is megoszthasd, hogy mit értél el. A Flow alkalmazásban azt is ellenőrizheted, hogy hogyan aludtál és hogy mennyire voltál aktív a nap folyamán.

Polar Flow webszolgáltatás

Szinkronizáld edzésadataidat Polar Flow webszolgáltatással a számítógépes FlowSync szoftver vagy a Flow alkalmazás segítségével. A webszolgáltatással megtervezheted edzéseidet, számon tarthatod teljesítményedet, útmutatást és részletes elemzést kaphatsz edzéseredményeidről, aktivitásodról és alvásodról. Oszd meg eredményeidet barátaiddal is, keress edzőpartnereket, és eddz együtt a helyi közösséggel, hogy motiválhassátok egymást.

Mindezt megtalálod a flow.polar.com oldalon.