Du er her: Kom i gang > Introduktion

Brugervejledning til Polar Vantage V

Denne brugervejledning hjælper dig med at komme i gang med dit nye ur. Du kan se videovejledninger og ofte stillede spørgsmål på support.polar.com/da/vantage-v.

Introduktion

Tillykke med din nye Polar Vantage V!

Polar Vantage V er et premium GPS-ur til multisport- og triatlontræning med fusionsteknologien Polar Precision Prime sensor™ for nøjagtig håndledsbaseret pulsmåling, selv under de mest krævende forhold. Uret er spækket med værktøjer, der hjælper dig med at slå dine rekorder og nå dine mål: Udfør den ideelle mængde træning for at præstere dit allerbedste med Training Load Pro, der giver dig et helhedsbillede af, hvordan dine træningspas anstrenger kroppens forskellige kredsløb, og hvordan det påvirker dine resultater. Den unikke restitutionsløsning Recovery Pro hjælper dig med at forhindre overtræning og skader. Den måler, hvor restitueret din krop er, og giver restitutionsfeedback og vejledning.

Polar Vantage V er det første multisportsur, der måler løbeeffekten fra håndleddet. Løbeeffekt er et fantastisk supplement til pulsmåling – det hjælper dig med at måle den eksterne belastning af dit løb. Hold øje med din løbeudvikling med de avancerede løbefunktioner såsom Running Index og Løbeprogrammer. Vælg din foretrukne sport blandt over 130 muligheder, og tilpas indstillinger for hver sport.

Funktionen Stabil pulsmåling måler din puls hele døgnet rundt. Sammen med Aktivitetsmåling 24/7 giver den dig et komplet overblik over al din daglige aktivitet.

Med Vantage V kan du vælge at bruge Recovery Pro eller Nightly Recharge til restitutionsmåling, afhængigt af hvad der passer bedst til dig og dine mål. Den unikke restitutionsløsning Recovery Pro hjælper dig med at forhindre overtræning og skader. Den måler, hvor restitueret din krop er, og giver restitutionsfeedback og vejledning. Nightly Recharge™ er en restitutionsmåling til om natten, som viser dig, hvor godt du restituerer fra kravene i løbet af din dag. Sleep Plus Stages™ til registrering af søvn overvåger dine søvnstadier (REM-søvn, let og dyb søvn) og giver dig feedback om din søvn og en numerisk søvnvurdering. Uret hjælper dig med at slappe af og mindske stress med Serene™ vejledt vejrtrækningsøvelse.

Vi udvikler løbende vores produkter for at give en bedre brugeroplevelse. For at holde dit ur opdateret og få den bedste ydeevne skal du altid sørge for at opdatere firmwaren, hver gang en ny version er tilgængelig. Firmwareopdateringerne forbedrer urets funktionalitet gennem nye funktioner og forbedringer.

Udnyt dit Vantage V fuldt ud

Få forbindelse til Polar-økosystemet, og få mest muligt ud af dit ur.

Polar Flow-appen

Hent Polar Flow-appen fra App Store® eller Google PlayTM. Synkronisér dit ur med Flow-appen efter træning, og få en øjeblikkelig oversigt over og feedback om resultaterne og præstationen af din træning, og vis dine resultater til alle dine venner. I Flow appen kan du også se, hvordan du har sovet, og hvor aktiv du har været i løbet af dagen.

Polar Flow-webtjenesten

Synkronisér dine træningsdata til Polar Flow-webtjenesten med FlowSync-softwaren på din computer eller gennem Flow-appen. I webtjenesten kan du planlægge din træning, se dine præstationer, få vejledning og se en detaljeret analyse af dine træningsresultater, din aktivitet og din søvn. Vis dine resultater til alle dine venner, find andre idrætsudøvere, og bliv motiveret i de sociale træningsfællesskaber.

Du finder alt dette på flow.polar.com