Brugervejledning til Polar Unite

Denne brugervejledning hjælper dig med at komme i gang med dit nye ur. Du kan se videovejledninger og ofte stillede spørgsmål på support.polar.com/en/unite.

Introduktion

Tillykke med din nye Polar Unite!

Polar Unite-fitness-uret hjælper dig med at kombinere din træning, restitution og din dagligdag med en perfekt balance. Polar Unite motiverer dig til at træne regelmæssigt og gør træning og sundhed til en naturlig del af din dagligdag med de intelligente funktioner. Den fås med en håndledsbaseret pulsmåling. Sleep Plus Stages™ til registrering af søvn overvåger dine søvnstadier (REM-søvn, let og dyb søvn) og giver dig feedback om din søvn og en numerisk søvnvurdering. Nightly Recharge™ måler din restitution hver nat, og træningsvejledningen FitSpark™ giver dig personlig træningsvejledning baseret på din egnethed. Polar Unite hjælper dig med at slappe af og mindske stress med Serene™ vejledt vejrtrækningsøvelse, og du kan slutte Polar Unite til din telefon, så du kan bruge GPS. Du kan tilpasse Polar Unite med forskellige remme og farvetemaer til urdisplayet. Du kan også bruge din Unite under Polar Club-hold, så du kan sende din puls til Polar Club-systemet.

Sleep Plus Stages registrerer automatisk din søvnmængde og -kvalitet og viser, hvor lang tid du har tilbragt i hver søvnstadie. Den samler komponenterne af din søvnperiode og søvnkvalitet i en værdi med let overblik: søvnvurdering. Søvnvurdering fortæller, hvor godt du har sovet, sammenlignet med indikatorerne for en god nats søvn baseret på den aktuelle søvnvidenskab. Sammenligning af søvnvurderingens komponenter med dit eget normale niveau hjælper dig med at finde ud af hvilke aspekter af din daglige rutine, der kan påvirke din søvn og muligvis har brug for justering.

Nightly Recharge™ er en restitutionsmåling til om natten, som viser dig, hvor godt du restituerer fra kravene i løbet af din dag. Din Nightly Recharge-status er baseret på to komponenter: hvor godt du har sovet (søvntilstand), og hvor godt dit autonome nervesystem (ANS) slappede af i løbet af de første timer af din søvn (ANS-tilstand). Begge komponenter dannes ved at sammenligne din sidste nat med dine normale niveauer fra de seneste 28 dage. Dit ur måler automatisk både søvntilstand og ANS-tilstand om natten. Du vil modtage tilpassede daglige tips om træning samt tips i Polar Flow-appen til en bedre søvn og regulering af dit energiniveau på ekstra slemme dage. Alle tips baseres på dine målinger.

FitSpark™ træningsvejledningen tilbyder daglige træningspas efter behov, der er nemt tilgængelige på dit ur. Træningspassene oprettes i overensstemmelse med dit træningsbehov, din træningshistorik samt din restitution og din egnethed, baseret på din Nightly Recharge-status fra den forrige nat. FitSpark foreslår 2-4 forskellige træningsmuligheder hver dag: en, der passer dig bedst, og 1-3 andre muligheder at vælge mellem. Du får højst fire forslag om dagen, og der er 19 forskellige træningspas i alt. Forslag indeholder træningspas fra cardio-, styrke- og støttende træningskategorier.

Serene™ vejrtrækningsøvelse er et værktøj til stresshåndtering, der hjælper dig med at slappe af i kroppen og få ro i sindet. Det vejleder dig mod en langsom diafragmatisk vejrtrækning, der har beviste sundhedsfordele. Under vejrtrækningsøvelsen giver dit ur dig biofeedback på harmonien mellem din vejrtrækning og intervallerne mellem hjerteslag. Den registrerer den tid, du tilbringer i zoner med sindsro – tid, hvor en langsom vejrtrækning har fået dit hjerte i gavnlig synkroni med din vejrtrækningsrytme.

Med udskiftelige armbånd kan du gør dit ur personligt, så det passer til enhver situation og stil.

Vi udvikler kontinuerligt vores produkter for at få en bedre brugeroplevelse. For at holde dit ur opdateret og få den bedste ydeevne skal du altid sørge for at opdatere firmwaren, hver gang en ny version er tilgængelig. Firmwareopdateringerne forbedrer dit urs funktionalitet gennem forbedringer.

Udnyt det hele i din Polar Unite

Du kan bruge dit ur direkte fra æsken, men for at få den fulde Polar-oplevelse skal du slutte dit ur til Polar Flow, vores gratis app og webtjeneste.

Hent Polar Flow-appen fra App Store® eller Google PlayTM. Synkronisér dit ur med Flow-appen efter træning, og få en øjeblikkelig oversigt og feedback om resultaterne og præstationen af din træning, og giv alle dine venner besked om det, du har nået. I Flow appen kan du også se, hvordan du har sovet, og hvor aktiv du har været om dagen.

Webtjenesten Polar Flow

Synkronisér dine træningsdata til Polar Flow-webtjenesten med FlowSync-softwaren på din computer eller gennem Polar Flow-appen. I webservicen kan du planlægge din træning, se dine præstationer, få vejledning og se en detaljeret analyse af dine træningsresultater, din aktivitet og din søvn. Vis alle dine venner dine præstationer, find andre idrætsudøvere og få motivation fra dine sociale træningsfællesskaber.

Du finder alt dette på flow.polar.com