Polar Flow-webtjenesten

I Polar Flow-webtjenesten kan du planlægge og analysere din træning i detaljer og få mere at vide om din præstation. Indstil og tilpas dit ur, så det passer perfekt til dine træningsbehov ved at tilføje sportsprofiler og redigere deres indstillinger. Du kan også dele højdepunkterne af din træning med dine venner i Flow-fællesskabet, tilmelde dig klubbens hold og få et personligt tilpasset træningsprogram til et løb.

Polar Flow-webservicen viser også din daglige procentdel af udført aktivitetsmål og de detaljerede oplysninger om din aktivitet, og den hjælper dig med at forstå, hvordan dine daglige vaner og valg påvirker dit velvære.

Du kan indstille dit ur med din computer på flow.polar.com/start. Der får du vejledning til at downloade og installere FlowSync-softwaren til at synkronisere data mellem dit ur og webservicen og til at oprette en brugerkonto til webservicen. Hvis du udførte opsætningen med en mobil enhed og Flow-appen, kan du logge ind på Flow-webservicen med de brugeroplysninger, du oprettede i opsætningen.

Nyheder

Under Feed kan du se, hvad du og dine venner har lavet på det seneste. Se de seneste træningspas og aktivitetsoversigter, del dine bedste præstationer, kommenter og synes godt om venners aktiviteter.

Dagbog

Under Dagbog kan du se din daglige aktivitet, søvn, planlagte træningspas (træningsmål) samt gennemgå tidligere træningsresultater.

Rapporter

I Rapporter kan du følge din udvikling.

Træningsrapporter er en praktisk måde at følge din udvikling i træningen over længere perioder. I uge-, måneds- og årsrapporter kan du vælge sportsgrenen for rapporten. I en tilpasset periode kan du vælge både perioden og sportsgrenen. Vælg tidsperioden og sportsgrenen for rapporten fra rullelisten, og tryk på hjulikonet for at vælge, hvilke data du vil have vist i rapportgrafen.

Ved hjælp af aktivitetsrapporterne kan du følge den langsigtede tendens af din daglige aktivitet. Du kan vælge enten at se dags-, uge- eller månedsrapporter. I aktivitetsrapporten kan du også se dine bedste dage hvad angår daglig aktivitet, skridt, kalorier og søvn fra den valgte tidsperiode.

Fællesskab

I Flow-grupper, -klubber og -begivenheder kan du finde andre idrætsudøvere, der træner til den samme begivenhed eller i den samme klub som dig. Eller du kan oprette din egen gruppe til de personer, du vil træne med. Du kan dele dine øvelser og træningstips, kommentere andre medlemmers træningsresultater og være en del af Polar-fællesskabet. I Flow-klubber kan du se holdplaner og tilmelde dig hold. Tilmeld dig, og få motivation fra dine sociale træningsfællesskaber.

Programmer

Polar Løbeprogram er skræddersyet til dit mål baseret på Polar-pulszoner og tager hensyn til dine personlige egenskaber og din træningsbaggrund. Programmet er intelligent, da det tilpasser sig undervejs på baggrund af din udvikling. Polar Løbeprogram er tilgængeligt for 5 km-, 10 km-, halvmaraton- og maratonbegivenheder, og det består af to til fem løbeøvelser pr. uge afhængigt af programmet. Det er super simpelt.

Gå ind på support.polar.com/da/support/flow for support og flere oplysninger om brug af Flow-webtjenesten.