Tilsluttet GPS

Du kan registrere ruten, hastigheden, tempoet og afstanden i dine udendørs træningspas med dit Polar Unite ved hjælp af mobiltelefonens GPS. Du skal have Polar Flow-appen installeret på din mobiltelefon, den skal være parret med dit ur, og Polar Flow-appen skal have tilladelse til at bruge mobiltelefonens position. Du behøver kun at gøre dette én gang, først gang du bruger den. Ved efterfølgende træningspas behøver du ikke længere at give tilladelse, men du skal bare have mobiltelefonen på dig.

Når du åbner Polar Flow-appen første gang, bliver du bedt om at give Polar Flow tilladelse til at bruge din mobiltelefons position. Vælg Tillad altid på en iOS-telefon eller Tillad hele tiden på en Android-telefon.

Hvis du skal justere placeringstilladelserne senere, kan du få adgang til dem ved at gå til:

iOS: Indstillinger > Privatliv > Positionstjenester > Polar Flow.

Android: Gå til Indstillinger, kig efter applikationstilladelser. Giv Polar Flow-appen adgang til din placering. På visse Android-telefoner er stien Indstillinger > Apps & meddelelser > Tilladelser.

Sådan slår du GPS til via mobiltelefonen

1. Gå udenfor med din mobiltelefon og dit ur.
  2. Åbn Polar Flow-app, og opbevar mobiltelefonen ved siden af dit ur.
  3. Tryk på knappen TILBAGE for at gå til hovedmenuen, tryk på Start træning, og gå til en udendørs sportsaktivitet.
  4. Cirklen omkring det tilsluttede GPS-ikon bliver grønt, når GPS'en er klar, og uret vibrerer også som en notifikation.
  5. Tryk på displayet for at begynde træningsmåling.

Du skal holde din mobiltelefon på dig under træningspasset.

Bemærk, at nøjagtigheden af det registrerede sted afhænger af nøjagtigheden af mobiltelefonens GPS. Det kan variere alt efter den mobile enhed, du bruger.