Akku

Polar suosittelee, että tuotteen käyttöiän päätyttyä minimoit jätteiden haitat ympäristölle ja ihmisten terveydelle noudattamalla paikallisia jätteidenkäsittelymääräyksiä ja hyödyntämällä erillistä elektroniikkaromun keräystä mahdollisuuksien mukaan. Älä hävitä tuotetta kunnallisen sekajätteen joukossa.

Akun lataaminen

Varmista ennen kellon lataamista, että kellon ja johdon latauskoskettimissa ei ole kosteutta, pölyä eikä likaa. Poista mahdollinen lika tai kosteus pyyhkimällä kevyesti. Älä lataa kelloa sen ollessa märkä.

Kellossa on sisäinen ladattava akku. Ladattavia akkuja ei voi ladata uudelleen loputtomasti. Akun voi ladata ja sen varaus voi tyhjentyä yli 500 kertaa, ennen kuin akun kapasiteetissa näkyy merkittävää heikentymistä. Latauskertojen enimmäismäärä riippuu myös käytöstä ja käyttöolosuhteista.

Älä lataa akkua alle 0 °C:n tai yli +40 °C:n lämpötiloissa tai kun USB-portti on märkä.

Lataa se tuotepakkauksessa toimitetun USB-johdon avulla tietokoneesi USB-portista. Voit ladata akun myös seinäpistorasiasta. Jos lataat akun seinäpistorasiasta, käytä USB-virtasovitinta (ei sisälly tuotepakkaukseen).

Voit ladata akun seinäpistorasiasta. Seinäpistorasiasta lataaminen edellyttää USB-virtasovitinta (ei sisälly tuotepakkaukseen). Jos käytät USB-virtasovitinta, varmista, että sovittimessa on merkintä ”output 5Vdc” ja että sen antama virta on vähintään 500 mA. Käytä vain asianmukaisesti hyväksyttyä USB-sovitinta (merkintä ”LPS”, ”Limited Power Supply” tai ”CE”).

Voit ladata kellon liittämällä sen tietokoneeseen. Samalla voit synkronoida laitteen FlowSync-sovelluksen kanssa.

  1. Lataa kello kytkemällä se USB-virtaporttiin tai USB-laturiin pakkauksessa toimitetulla johdolla. Johto napsahtaa paikalleen magneetin avulla. Muista kohdistaa johdon uloke kellossa olevaan uraan (merkitty punaisella).

  2. Ladataan-ilmoitus ilmestyy näyttöön.
  3. Kun akkukuvake on täyttynyt, kellon akku on ladattu täyteen.

Älä säilytä akkua tyhjänä pitkiä aikoja äläkä pidä sitä aina täyteen ladattuna, sillä se voi vaikuttaa akun käyttöikään.

Akun tila ja ilmoitukset

Akun tilan symboli

Akun tilan symboli tulee näyttöön, kun käännät rannettasi katsoaksesi kelloa, painat nappia ajannäyttötilassa tai palaat valikosta ajannäyttötilaan. Myös Pika-asetusvalikossa on akun tilan symboli, joka osoittaa prosentteina, kuinka paljon akussa on virtaa jäljellä.

Akun ilmoitukset

  • Kun akun varaus on heikko, Akun varaus on heikko. Lataa akku tulee näyttöön ajannäyttötilassa. Kellon akun lataaminen on suositeltavaa.
  • Lataa ennen treeniä tulee näyttöön, jos lataus ei riitä harjoituksen tallentamiseen.

Ilmoitukset heikosta varauksesta treenin aikana:

  • Akun varaus heikko tulee näyttöön, kun akun varaus alkaa olla vähissä. Jos varaus laskee liian heikoksi sykkeen ja GPS-tietojen mittaamista varten, ilmoitus näytetään uudelleen, sykkeen mittaus keskeytetään ja GPS-toiminto sammutetaan.
  • Kun akun varaus on erittäin vähissä, näytössä lukee Tallennus lopetettu. Kello lopettaa treenin tallentamisen ja tallentaa harjoitustiedot.

Jos näyttö on pimeä, akku on tyhjä ja kello on siirtynyt lepotilaan. Lataa kello. Jos akku on tyhjentynyt kokonaan, latausanimaation ilmestyminen näyttöön voi kestää hetken.

Akun kestoon vaikuttavat monet tekijät, kuten kellon käyttöympäristön lämpötila, käyttämäsi toiminnot ja sensorit sekä akun ikä. Myös usein toistuva synkronointi Polar Flow -sovellukseen heikentää akun kestoa. Akun kesto lyhenee huomattavasti, kun lämpötila on selvästi nollan alapuolella. Kellon pitäminen päällystakin alla pitää laitteen lämpimänä ja pidentää akun kestoa.