Olet täällä: Harjoittelu > Pikavalikko

Pikavalikko

Voit siirtyä pikavalikkoon treenin aloitustilasta ja treenin keskeytyksen aikana napauttamalla pikavalikkokuvaketta.

Pikavalikossa näkyvät vaihtoehdot riippuvat valitsemastasi lajista ja siitä, käytätkö GPS:ää.

 

Treeniehdotukset:

Treeniehdotukset ovat päivittäisiä FitSpark-treenisuosituksia.

 

Altaan pituus:

Uinti-/Allasuinti-profiilia käyttäessä on tärkeää valita oikea altaan pituus, sillä se vaikuttaa vauhdin, matkan ja vetojen laskentaan samoin kuin SWOLF-pisteisiin. Siirry Altaan pituus ‑asetukseen napauttamalla Altaan pituus -kohtaa ja muuta tarvittaessa aiemmin määritettyä altaan pituutta. Oletuspituudet ovat 25 metriä, 50 metriä ja 25 jaardia, mutta voit asettaa pituuden myös manuaalisesti haluttuun mittaan. Valittavissa oleva minimipituus on 20 metriä/jaardia.

Altaan pituus ‑asetukseen pääsee vain pikavalikosta treenin aloitustilassa.

  Suosikit:

Suosikit-kohdassa näytetään treenitavoitteet, jotka olet tallentanut suosikeiksi Flow-verkkopalvelussa, ja voit synkronoida ne kelloosi. Valitse suosikkitreenitavoite, jonka haluat suorittaa. Kun olet tehnyt valintasi, kello palaa treenin aloitustilaan, jossa voit aloittaa treenin.

Katso lisätietoja kohdasta Suosikit.

 

Intervalliajastin:

Voit asettaa aikaan ja/tai matkaan perustuvia intervalliajastimia, joiden avulla voit mitata intervallitreeniesi treeni- ja lepovaiheiden kestot tarkasti.

Lisää intervalliajastin treenin treeninäkymiin valitsemalla Tämän treenin ajastin > Päällä. Voit käyttää aiemmin asetettua ajastinta tai luoda uuden ajastimen palaamalla pikavalikkoon ja valitsemalla Intervalliajastin > Aseta ajastimet:

  1. Valitse Aikaan perustuva tai Matkaan perustuva: Aikaan perustuva: Määritä ajastimeen minuutit ja sekunnit ja napauta vihreä tarkastusmerkkikuvake. Matkaan perustuva: Määritä ajastimeen matka ja napauta vihreä tarkastusmerkkikuvake. Aseta toinen ajastin? tulee näyttöön. Aseta toinen ajastin napauttamalla vihreä tarkastusmerkkikuvake.
  2. Kun kaikki on valmista, kello palaa treenin aloitustilaan, jossa voit aloittaa treenin. Ajastin käynnistyy, kun aloitat treenin.

Katso lisätietoja kohdasta Harjoittelun aikana.

  Alaspäin laskeva ajastin:

Lisää alaspäin laskeva ajastin treenin treeninäkymiin valitsemalla Tämän treenin ajastin > Päällä. Voit käyttää aiemmin asetettua ajastinta tai luoda uuden ajastimen palaamalla pikavalikkoon ja valitsemalla Alaspäin laskeva ajastin > Aseta ajastin. Määritä aloitusaika ja vahvista se napauttamalla vihreä tarkastusmerkkikuvake. Kun kaikki on valmista, kello palaa treenin aloitustilaan, jossa voit aloittaa treenin. Ajastin käynnistyy, kun aloitat treenin.

Katso lisätietoja kohdasta Treenin aikana.

Kun valitset treenille treenitavoitteen, Suosikit- ja Treeniehdotukset-vaihtoehdot yliviivataan pikavalikossa. Tämä johtuu siitä, että voit valita treenille vain yhden tavoitteen. Jos haluat vaihtaa tavoitetta, valitse yliviivattu vaihtoehto, jonka jälkeen sinulta kysytään, haluatko vaihtaa tavoitettasi. Vahvista toinen tavoite napauttamalla vihreä tarkastusmerkkikuvake.