Polar Ignite -käyttöohje

Tutustu uuteen kelloosi tämän käyttöohjeen avulla. Opetusvideoita ja usein kysyttyjä kysymyksiä on osoitteessa support.polar.com/fi/ignite.

Esittely

Onnittelut Polar Igniten valinnasta!

Polar Ignite ‑fitnesskello auttaa saavuttamaan todellisen potentiaalisi. Se mittaa sykkeen ranteesta Polar Precision Prime™ ‑yhdistelmäsensoriteknologialla ja seuraa nopeutta, matkaa ja reittiä GPS:n avulla. Nightly Recharge™ mittaa palautumisesi joka yö, ja FitSpark™-treeniopas antaa henkilökohtaista treeniopastusta, joka perustuu treenihistoriaasi, kuntotasoosi ja palautumisesi tilaan. Uusi Sleep Plus Stages™ ‑unenseuranta tarkkailee univaiheitasi (REM-uni, kevyt ja syvä uni) ja antaa unipalautetta sekä numeerisen unituloksen. Polar Igniten ohjatut Serene™-hengitysharjoitukset auttavat rentoutumaan ja vähentämään stressiä.

Nightly Recharge™ on yön aikana tehtävä palautumisen mittaus, joka kertoo, kuinka hyvin olet palautunut päivän haasteista. Nightly Recharge ‑tila perustuu kahteen tietoon: kuinka hyvin nukuit (unen tila) ja kuinka hyvin autonominen hermostosi rauhoittui unen ensimmäisten tuntien aikana (ANS-tila). Molemmat osatekijät saadaan vertaamalla edellistä yötä edellisten 28 yön keskiarvoon perustuvaan omaan tasoosi. Kello mittaa automaattisesti unen tilan ja ANS-tilan yön aikana. Mitattujen tietojen pohjalta saat Polar Flow -sovelluksessa henkilökohtaisia päivittäisiä liikunta- ja univinkkejä sekä energiatasojen säätelyvinkkejä erityisen rankkoina päivinä.

FitSpark™-treeniopas tarjoaa päivittäin treeniohjelmia suoraan kelloosi. Treenit on laadittu vastaamaan kuntotasoasi, treenihistoriaasi sekä palautumis- ja valmiustasoasi edellisen yön Nightly Recharge ‑tilan pohjalta. FitSpark ehdottaa päivittäin 2–4 eri treenivaihtoehtoa: yksi treeneistä sopii sinulle parhaiten ja loput 1–3 ovat vaihtoehtoisia. Erilaisia treenejä on yhteensä 19, ja saat niistä enintään neljä ehdotusta päivässä. Ehdotuksissa on treenejä kardio-, voima- ja huoltava-treenikategorioista.

Sleep Plus Stages seuraa automaattisesti unesi määrää ja laatua, ja näyttää, kuinka kauan eri univaiheet kestivät. Se kokoaa uniaikasi ja unen laadusta kertovat tekijät yhdellä silmäyksellä tarkasteltavaksi unitulokseksi. Unitulos kuvaa sitä, miten hyvin nukuit verrattuna unitieteen tämänhetkisen tiedon mukaisiin hyvän yöunen indikaattoreihin. Kun vertaat unituloksen eri tekijöitä oma tasoosi, voit havaita, mitkä päivittäisen rutiinisi tekijät voivat vaikuttaa uneesi ja edellyttää muutoksia.

Serene™-hengitysharjoitus on stressinhallintatyökalu, jonka avulla voit rentouttaa kehoasi ja rauhoittaa mieltäsi. Se ohjaa sinua hitaaseen palleahengitykseen, jolla on osoitettu olevan myönteisiä terveysvaikutuksia. Hengitysharjoituksen aikana kello antaa palautetta hengityksesi ja sykevälisi välisestä tasapainosta. Se seuraa aikaa, jonka vietät eri tyyneysvyöhykkeillä, eli aikaa, jolloin hidas hengitys on onnistunut mukauttamaan sydämesi sykkeen hengityksesi rytmiin.

Vaihdettavien rannekkeiden avulla voit mukauttaa kellon tyyliisi tilanteessa kuin tilanteessa.

Pyrimme jatkuvasti parantamaan käyttäjäkokemusta kehittämällä tuotteitamme edelleen. Muista päivittää kellon laiteohjelmisto aina, kun uusi versio on saatavilla, jotta kellosi pysyy ajan tasalla ja saat siitä kaiken irti. Laiteohjelmistopäivitykset parantavat kellon toimintaa tuomalla siihen parannuksia.

Hyödynnä Polar Ignite kokonaisuudessaan

Liitä kellosi Polar-järjestelmään ja hyödynnä kaikki sen tarjoamat mahdollisuudet.

Polar Flow -sovellus

Hanki Polar Flow ‑sovellus App Store®- tai Google PlayTM ‑kaupasta. Synkronoi kello ja Polar Flow -sovellus treenin jälkeen, niin saat välittömästi yhteenvedon ja palautetta treenituloksestasi ja suorituksestasi. Polar Flow -sovelluksesta näet myös, miten aktiivinen olet ollut päivän aikana, miten kehosi on palautunut treenaamisesta ja stressistä yön aikana sekä miten olet nukkunut. Yön aikana automaattisesti mitattujen Nightly Recharge ‑tietojen ja muiden mitattujen parametrien pohjalta saat Polar Flow ‑sovelluksessa henkilökohtaisia päivittäisiä liikunta- ja univinkkejä sekä erityisen rankkoina päivinä energiatasojen säätelyvinkkejä.

Polar Flow -verkkopalvelu

Synkronoi harjoitustiedot Polar Flow ‑verkkopalveluun tietokoneen FlowSync-ohjelman tai Polar Flow ‑sovelluksen avulla. Verkkopalvelussa voit suunnitella treenejä, seurata saavutuksiasi, saat ohjeita ja näet yksityiskohtaiset tiedot treenituloksistasi, aktiivisuudestasi ja nukkumisestasi. Kerro ystävillesi saavutuksistasi, etsi muita ahkeria liikkujia ja hae lisämotivaatiota sosiaalisista treeniyhteisöistä.

Kaikki tämä on osoitteessa flow.polar.com.