Olet täällä: Aloittaminen > Pika-asetusvalikko

Pika-asetukset

Pika-asetusvalikko

Avaa pika-asetusvalikko pyyhkäisemällä näytön yläreunasta alaspäin. Selaa pyyhkäisemällä näyttöä vasemmalle tai oikealle ja valitse herätys, näytön lukitus, älä häiritse -toiminto tai lentotila napauttamalla näyttöä:

  • Herätys: Muuta herätysasetuksia napauttamalla herätyskuvaketta.
  • Näytön lukitus: Ota näytön lukitus käyttöön napauttamalla näytön lukituksen kuvaketta. Vapauta näytön lukitus pitämällä painiketta painettuna kahden sekunnin ajan.
  • Älä häiritse: Ota älä häiritse -toiminto käyttöön ja pois käytöstä napauttamalla älä häiritse ‑kuvaketta. Kun älä häiritse -toiminto on päällä, et saa ilmoituksia tai puheluista annettavia hälytyksiä. Myös taustavalon sytyttäminen pikavalinnalla on poissa käytöstä.
  • Lentotila: Ota lentotila käyttöön ja pois käytöstä napauttamalla lentotilakuvaketta. Lentotila poistaa kellon kaiken langattoman tiedonsiirron käytöstä. Voit käyttää kelloa, mutta et voi synkronoida sitä Polar Flow -mobiilisovellukseen tai käyttää langattomia lisälaitteita.

Akun tilan symboli osoittaa, kuinka paljon akun varausta on jäljellä.

Treenin aikana
  • Taustavalo : Valitse Aina päällä tai Automaattinen napauttamalla taustavalokuvaketta. Jos valitset Aina päällä, kellon näytössä on taustavalo koko treenisi ajan. Taustavalon asetus palaa oletusasetukseen (Automaattinen), kun lopetat treenin. Huomaa, että jos taustavalo on aina päällä, kellon akku kuluu huomattavasti oletusasetusta nopeammin.
  • Näytön lukitus: Ota näytön lukitus käyttöön napauttamalla näytön lukituksen kuvaketta. Vapauta näytön lukitus pitämällä painiketta painettuna kahden sekunnin ajan.