Polar Ignite 3 ‑käyttöohje

Tutustu uuteen kelloosi tämän käyttöohjeen avulla. Opetusvideoita ja usein kysyttyjä kysymyksiä on osoitteessa support.polar.com/fi/ignite-3.

Esittely

Onnittelut Polar Ignite 3:n valinnasta!

Polar Ignite 3 on modernin klassinen fitnesskello, joka tekee elämästäsi energisempää. Sen avulla saat juuri sinulle räätälöityä opastusta kellon ympäri. Herää virkeänä uuteen päivään unen seurantaominaisuuksien ja päivän vireystietojen avulla ja optimoi unirutiinisi niiden pohjalta. Lähde liikkumaan laitteen yksilöllisten treeniehdotusten ja reaaliaikaisen ääniohjauksen tuella. Näet hyödylliset tilastot yhdellä silmäyksellä upean kirkkaalta ja korkearesoluutioiselta AMOLED-kosketusnäytöltä, jossa on räätälöitäviä widgettejä.

Polar Ignite 3 näyttää herätessäsi täyden analyysin kehosi palautumisesta yön aikana sekä ennusteen energiatasostasi ja vireystilastasi tulevana päivänä. Sleep Plus Stages™ ‑unen seuranta tarkkailee univaiheitasi (REM-uni, kevyt uni ja syvä uni) sekä antaa unipalautetta ja numeerisen unituloksen. Nightly Recharge™ on yön aikana tehtävä palautumisen mittaus, joka kertoo, kuinka hyvin olet palautunut päivän haasteista. Uusi Sleepwise™-ominaisuus auttaa ymmärtämään, miten uni vaikuttaa vireystilaasi ja suorituskykyysi päiväsaikaan.

Training Load Pro auttaa treenaamaan juuri sopivasti, jotta saavutat parhaat mahdolliset tulokset. FitSpark™-treeniopas tarjoaa palautumis- ja valmiustasoasi sekä treenihistoriaasi vastaavia treenejä ja varmistaa siten, että olet valmiina valloittamaan uusia polkuja. Pidä energiatasosi ylhäällä koko treenin ajan uuden FuelWise™-tankkausavustajan tuella. FuelWise™ muistuttaa sinua tankkaamaan ja auttaa pitämään energiatasot riittävinä pitkien treenien aikana. Tarkastele, miten kehosi käyttää eri energianlähteitä treenin aikana. Edistykselliset juoksutoiminnot, kuten Running Index ja Juoksuohjelmat, auttavat seuraamaan kehitystä juoksulajeissa. Ääniohjaus-toiminnolla saat treenin aikana reaaliaikaisia ääniohjeita Polar Flow ‑sovelluksesta kuulokkeisiisi tai kaiuttimiisi.

Arvioi oma kuntotasosi ja seuraa kehittymistäsi ajan mittaan Polarin testeillä. Kuntotesti on nopea ja mukava tapa tarkistaa kuntotasosi, kun olet aloittamassa treenaamisen. Kävelytestin avulla voit seurata aerobisen kuntosi kehitystä. Se on helppo, turvallinen ja kätevästi toistettavissa. Juoksukuntotestin avulla voit selvittää juoksusuorituksesi nykytason sekä mukauttaa syke- ja nopeusalueesi yksilöllisesti, jotta saat aina mahdollisimman suuren hyödyn juoksusta. Voit selvittää testillä myös maksimisykkeesi.

Jatkuva sykeseuranta on toiminto, joka mittaa sykettä kellon ympäri. Yhdessä 24/7 aktiivisuuden seurannan kanssa se antaa kattavan kuvan kaikesta päivittäisestä aktiivisuudestasi. Kellon ohjatut Serene™-hengitysharjoitukset auttavat rentoutumaan ja vähentämään stressiä.

Polar Ignite 3 mittaa sykkeen ranteesta Polar Precision Prime™ ‑yhdistelmäsensoriteknologialla sekä seuraa nopeutta, vauhtia, matkaa ja reittiä sisäänrakennetun GPS:n avulla. Kaksitaajuuksinen GPS-teknologia takaa huipputarkkuuden ja vähentää ympäristön häiriöiden vaikutuksia.

Vaihdettavien rannekkeiden avulla voit mukauttaa kellon tyyliisi tilanteessa kuin tilanteessa. Polar Ignite 3:ssa on älykellojen keskeiset ominaisuudet: musiikin hallinta, sää ja puhelimen ilmoitukset. Sykesensoritilassa voit helposti muuntaa kellosi sykesensoriksi ja jakaa sykkeesi muihin Bluetooth-laitteisiin, kuten treenisovelluksiin, kuntoilulaitteisiin tai pyöräilytietokoneisiin. Voit myös lähettää kellolla sykkeesi Polar Club ‑järjestelmään, kun käyt Polar Club ‑tunneilla.

Pyrimme jatkuvasti parantamaan käyttäjäkokemusta kehittämällä tuotteitamme edelleen. Muista päivittää kellon laiteohjelmisto aina, kun uusi versio on saatavilla, jotta kellosi pysyy ajan tasalla ja saat siitä kaiken irti. Laiteohjelmistopäivitykset parantavat kellon toimintaa tuomalla siihen parannuksia.

Ota kaikki irti Polar Ignite 3:sta

Liitä kellosi Polar-järjestelmään ja hyödynnä kaikki sen tarjoamat mahdollisuudet.

Polar Flow -sovellus

Hanki Polar Flow ‑sovellus App Store®- tai Google PlayTM ‑kaupasta. Synkronoi kello ja Polar Flow -sovellus treenin jälkeen, niin saat välittömästi yhteenvedon ja palautetta treenituloksestasi ja suorituksestasi. Polar Flow -sovelluksesta näet myös, miten aktiivinen olet ollut päivän aikana, miten kehosi on palautunut treenaamisesta ja stressistä yön aikana sekä miten olet nukkunut. Yön aikana automaattisesti mitattujen Nightly Recharge ‑tietojen ja muiden mitattujen parametrien pohjalta saat Polar Flow ‑sovelluksessa henkilökohtaisia päivittäisiä liikunta- ja univinkkejä sekä erityisen rankkoina päivinä energiatasojen säätelyvinkkejä.

Polar Flow -verkkopalvelu

Synkronoi harjoitustiedot Polar Flow ‑verkkopalveluun tietokoneen FlowSync-ohjelman tai Polar Flow ‑sovelluksen avulla. Verkkopalvelussa voit suunnitella treenejä, seurata saavutuksiasi, saat ohjeita ja näet yksityiskohtaiset tiedot treenituloksistasi, aktiivisuudestasi ja nukkumisestasi. Kerro ystävillesi saavutuksistasi, etsi muita ahkeria liikkujia ja hae lisämotivaatiota sosiaalisista treeniyhteisöistä.

Kaikki tämä on osoitteessa flow.polar.com.