Ääniohjaus

Ääniohjaus auttaa sinua keskittymään treenaamiseen toistamalla olennaisia treenitietoja suoraan kuulokkeihisi. Ääniohjauksen ansiosta sinun ei tarvitse vilkuilla kelloa treenin aikana. Saat äänimuodossa tietoa kierroksista ja sykkeen muutoksista sekä ohjeita treenivaiheisiin. Puhelimessasi on oltava Polar Flow ‑sovellus, sovelluksen on oltava käynnissä ja puhelimen on oltava yhdistettynä kelloosi, jotta voit käyttää ääniohjausta. Katso ohjeet kohdasta Mobiililaitteen ja kellon yhdistäminen.

Voit ottaa ääniohjauksen käyttöön Polar Flow ‑sovelluksessa laitteen asetuksista. Siirry Polar Flow ‑sovelluksessa kohtaan Laitteet ja valitse Polar Ignite 3, jos sinulla on useampi Polar-laite. Selaa alaspäin Ääniohjaus-kohtaan, avaa se napauttamalla ja ota ominaisuus käyttöön. Valitse sitten, millaisia tietoja ääniohjaus kertoo:

  • Valitse Harjoitteluohjeet, jos haluat saada ohjeita treenitavoitteidesi vaiheista ja päivittäisistä treeniehdotuksista.

  • Valitse Kierrokset, jos haluat kuulla kierroksen tiedot, kun tallennat kierroksen manuaalisesti tai kun kierros tallennetaan automaattisesti kierroksen keston, matkan tai sijainnin perusteella.

  • Valitse Alueet, jos haluat saada tietoa sykkeesi muutoksista.

Edellä valitsemiesi vaihtoehtojen lisäksi ääniohjaus ilmoittaa sinulle, kun

  • aloitat, keskeytät tai lopetat treenin tai jatkat sitä ja kun treenin yhteenveto on valmis

  • puhelimen ja kellon välinen yhteys katkeaa/palautetaan

  • kellon akku on vähissä.

Katso lisätietoja ohjeesta Ääniohjaus Polar Flow ‑sovelluksessa.