Polar Ignite 2 Användarhandbok

Denna användarhandbok hjälper dig att komma igång med din nya klocka. Du kan se videohandledningar och få svar på vanliga frågor på support.polar.com/en/ignite-2.

Introduktion

Grattis till din nya Polar Ignite 2!

Polar Ignite 2 är en anpassningsbar träningsklocka med smarta funktioner. Du får den mest aktuella och relevanta informationen direkt på klockdisplayen, inklusive din aktivitetsstatus, din puls, senaste träningspass inklusive veckosummering, Nightly Recharge-status och FitSpark-träningsförslag på begäran.

Polar Ignite 2 mäter din puls på handleden med sensorfusionsteknik från Polars Precision Prime™ och registrerar hastighet, tempo, distans och rutt med inbyggd GPS. Med Nightly Recharge™ mäts din återhämtning varje natt, och FitSpark™ träningsguide ger dig personlig träningsvägledning baserat på din träningshistorik, konditionsnivå och aktuella återhämtningsstatus. Sömnmätningen Sleep Plus Stages™ mäter dina sömnstadier (REM-sömn, lätt sömn och djupsömn), ger dig sömnfeedback och anger din sömnpoäng. Polar Ignite 2 hjälper dig att slappna av och minska stress genom vägledd andningsövning från Serene™. Du kan anpassa Polar Ignite 2 till din stil med utbytbara armband och färgteman för klockdisplayen.

Klockdisplayen Väder visar dagens väderprognos timme för timme och hjälper dig att förbereda dig på väderomslag när du planerar dina dagliga utomhusaktiviteter. Med musikkontrollerna kan du enkelt navigera i spellistan och justera volymen direkt på klockan. Du kan styra musiken från träningsdisplayen, från klockdisplayen eller bådadera. Öppna bara din musikapp eller ljudbok och välj den spellista du vill lyssna på. Den detaljerade informationen i Energikällor visar hur mycket du använde av de olika energikällorna (fett, kolhydrater, protein) under träningspasset. Du kan se det i träningssummeringen direkt efter avslutat träningspass och även när du öppnar vyn med det senaste träningspasset.

I pulssensorläge kan du göra din Polar Ignite 2 till en pulssensor och sända din puls till andra Bluetooth-enheter som träningsappar, gymutrustning eller cykeldatorer. Du kan också använda din Ignite 2 under Polar Club-pass för att skicka din puls till Polar Club-systemet.

Vi utvecklar kontinuerligt våra produkter för en bättre användarupplevelse. Var noga med att uppdatera firmware när en ny version är tillgänglig för att hålla din klocka uppdaterad och få bästa prestanda. Firmware-uppdateringar gör klockans funktionalitet bättre.

Dra full nytta av din Polar Ignite 2

Anslut till Polars ekosystem och få ut mesta möjliga av din klocka.

Polar Flow-appen

Ladda ner Polar Flow-appen från App Store® eller Google PlayTM. Synkronisera din klocka med Flow-appen efter träning och få en snabb översikt och feedback på dina träningsresultat och dina prestationer. I Flow-appen kan du också se hur aktiv du har varit under dagen, hur din kropp har återhämtat sig från träning och stress under natten och hur bra du har sovit. Baserat på den automatiska Nightly Recharge-mätningen under natten och andra parametrar som vi har mätt från dig får du personliga dagliga träningstips i Polar Flow-appen och tips om sömn och reglering av energinivåer på de särskilt jobbiga dagarna.

Polar Flow Webbtjänst

Synkronisera dina träningsdata till Polar Flow-webbtjänsten med programmet FlowSync i din dator eller via Flow-appen. I webbtjänsten kan du planera din träning, följa dina prestationer, få vägledning och se en detaljerad analys av dina träningsresultat, din aktivitet och sömn. Låt alla dina vänner få ta del av dina prestationer, hitta andra träningsutövare och få motivation från dina sociala träningscommunities.

Allt detta finns på flow.polar.com.