Navodila za uporabo ure Polar Ignite 2

Navodila za uporabo vam bodo v pomoč pri prvih korakih z vašo novo uro. Obiščite support.polar.com/en/ignite-2, kjer so vam na voljo video učni program in pogosta vprašanja.

Uvod

Čestitke za nakup vaše nove ure Polar Ignite 2!

Polar Ignite 2 je prilagodljiva fitnes ura s pametnimi funkcijami. Na ozadju ure so prikazane najbolj aktualne in pomembne informacije, vključno s stanjem aktivnosti, srčnim utripom, zadnjimi treningi in tedenskim povzetkom, stanjem Nightly Recharge in predlogi za vadbo na zahtevo FitSpark.

Ura Polar Ignite 2 meri vaš srčni utrip na zapestju z novo Polarjevo fuzijsko senzorsko tehnologijo Precision Prime™ ter z vdelanim GPS-om spremlja vašo hitrost, tempo, razdaljo in pot. Funkcija Nightly Recharge™ vsako noč meri vašo regeneracijo, vodnik za vadbo FitSpark™ pa zagotavlja vam prilagojeno vodenje po vadbi na osnovi vaše zgodovine vadb, stopnje telesne pripravljenosti in trenutnega stanja regeneracije. Funkcija za sledenje spanja Sleep Plus Stages™ spremlja vaše faze spanja (REM, lahek in globok spanec) ter vam daje povratne informacije o vašem spancu in rezultatih spanca. Ura Polar Ignite 2 vam pomaga pri sproščanju in zmanjševanju stresa z vodenimi dihalnimi vajami Serene™. Na voljo so vam izmenljivi zapestni paščki in barvna ozadja ure, s katerimi lahko svojo uro Polar Ignite 2 prilagodite svojemu slogu.

Ozadje ure z vremenom prikazuje aktualno vremensko napoved po urah, da boste lažje načrtovali svoje dnevne aktivnosti na prostem v spremenljivem vremenu. Upravljanje glasbe vam omogoča, da se enostavno pomikate po seznamu skladb in prilagajate glasnost kar na svoji uri. Glasbo lahko upravljate na zaslonu za vadbo, ozadju ure ali oboje. Enostavno odprite svojo priljubljeno glasbeno aplikacijo ali zvočno knjigo in izberite seznam zvočnih posnetkov, ki ga želite poslušati. Podrobnejši pregled virov energije v povzetku vadbe pokaže vrednosti za različne vire energije (maščobe, ogljikovi hidrati, beljakovine), ki ste jih porabili med vadbo. Ogledate si ga lahko v povzetku vadbe, takoj ko zaključite z vadbo in tudi ko odprete pogled zadnje vadbe.

V načinu senzorja srčnega utripa lahko svojo uro Polar Ignite 2 zlahka spremenite v senzor srčnega utripa in podatke o svojem srčnem utripu sproti posredujete drugim napravam Bluetooth, kot so aplikacije za vadbo, vadbena oprema ali kolesarski računalnik. Svojo uro Ignite 2 lahko uporabite tudi na skupinskih vadbah skupnosti Polar Club, da svoj srčni utrip objavite v sistemu skupnosti Polar Club.

Zaradi izboljšanja uporabniške izkušnje svoje izdelke nenehno razvijamo. Vedno, ko je na voljo nova različica vdelane programske opreme, posodobite svojo uro, da si zagotovite kar najboljšo učinkovitost. Posodobitve vdelane programske opreme izboljšajo delovanje ure.

Kar najbolje izkoristite svojo uro Polar Ignite 2

Povežite se v ekosistem Polar in v celoti izkoristite zmogljivosti svoje ure.

Aplikacija Polar Flow

Aplikacijo Polar Flow lahko kupite v trgovini App Store® ali Google PlayTM. Po vadbi sinhronizirajte svojo uro z aplikacijo Flow, da dobite takojšnji pregled rezultatov vadbe in povratne informacije o svoji zmogljivosti. V aplikaciji Flow lahko preverite tudi svojo aktivnost za ves dan, kako se je vaše telo čez noč regeneriralo po treningu in obremenitvi ter kako dobro ste spali. Na osnovi samodejne meritve čez noč Nightly Recharge in drugih parametrov, ki smo jih izmerili pri vas, boste v aplikaciji Flow prejeli prilagojene nasvete za vadbo ter nasvete za spanje in uravnavanje energije v dneh, ki so za vas še posebej naporni.

Spletna storitev Polar Flow

Sinhronizirajte svoje podatke treninga s spletno storitvijo Polar Flow s pomočjo programske opreme FlowSync na svojem računalniku ali prek aplikacije Flow. Spletna storitev vam omogoča, da načrtujete trening in sledite svojim dosežkom, hkrati pa prinaša tudi vodenje in natančno analizo rezultatov treninga, aktivnosti ter spanca. S svojimi dosežki seznanite vse svoje prijatelje, poiščite osebe, ki prav tako izvajajo vadbo, in poiščite motivacijo v družbenih omrežjih za vadbo.

Vse to je na voljo na spletni strani polar.com/flow.