Polar Ignite 2 gebruiksaanwijzing

Deze gebruiksaanwijzing helpt je op weg met je nieuwe horloge. Op support.polar.com/en/ignite-2 vind je videotutorials en veelgestelde vragen.

Inleiding

Gefeliciteerd met je nieuwe Polar Ignite 2!

Polar Ignite 2 is een personaliseerbaar fitnesshorloge met smartwatchfuncties. Je ziet de meest actuele informatie rechtstreeks in de displayweergave, waaronder je activiteitsstatus, je hartslag, je laatste trainingssessies inclusief een weekoverzicht, je Nightly Recharge status en je FitSpark trainingssuggesties.

Polar Ignite 2 meet je hartslag aan de pols met Polars Precision Prime™ sensorfusietechnologie en registreert snelheid, tempo, afstand en route met ingebouwde GPS. Nightly Recharge™ meet elke nacht je herstel en de FitSpark™ trainingsbegeleiding geeft je persoonlijke begeleiding tijdens je workout op basis van je trainingsgeschiedenis, je conditie en je actuele herstelstatus. De Sleep Plus Stages™ slaapregistratie registreert je slaapfasen (REM, lichte en diepe slaap) en geeft je feedback over je slaap en een numerieke slaapscore. Polar Ignite 2 helpt je ontspannen en stress te verminderen met de Serene™ geleide ademoefening. Je kunt de Polar Ignite 2 makkelijk aan je stijl aanpassen met verwisselbare polsbanden en kleurthema's voor de wijzerplaat.

De Weer wijzerplaat toont de weersvoorspelling voor vandaag per uur en helpt je om je voor te bereiden op weersveranderingen bij het plannen van je dagelijkse activiteiten buiten. Met Muziekbediening navigeer je eenvoudig door je afspeellijst en stel je het volume direct op je horloge in. Je kunt je muziek regelen vanuit de trainingsweergave of vanaf de wijzerplaat, of allebei. Open je favoriete muziek app of audioboek en kies de afspeellijst waar je naar wilt luisteren. De uitsplitsing van de energiebronnen in het trainingsoverzicht laat zien hoeveel je van verschillende energiebronnen (vetten, koolhydraten, eiwitten) hebt verbruikt tijdens je trainingssessie. Je kunt deze informatie direct na afloop van je trainingssessie in het trainingsoverzicht bekijken en ook als je de laatste trainingssessie opent.

In de hartslagsensormodus kun je je Polar Ignite 2 gemakkelijk als hartslagsensor gebruiken en je hartslag verzenden naar andere Bluetooth-apparaten zoals trainingsapps, fitnessapparaten of fietscomputers. Je kunt je Ignite 2 ook tijdens Polar Club lessen gebruiken om je hartslag te verzenden naar het Polar Club systeem.

We zijn voortdurend bezig onze producten verder te ontwikkelen voor een nog betere gebruikerservaring. Werk de firmware van je horloge bij zodra er een nieuwe versie beschikbaar is om je horloge up-to-date te houden en optimaal te laten werken. De firmware-updates verbeteren de functionaliteit van je horloge.

Je Polar Ignite 2 optimaal gebruiken

Maak verbinding met het Polar ecosysteem en maak optimaal gebruik van je horloge.

Polar Flow app

Je kunt de Polar Flow app downloaden van de App Store® of van Google PlayTM. Synchroniseer je horloge na de training met de Polar Flow app en je krijgt direct een overzicht van en feedback over je trainingsresultaten en je prestaties. In de Polar Flow app kun je ook zien hoe actief je overdag bent geweest, hoe je lichaam gedurende de nacht is hersteld van je training en van stress, en hoe goed je hebt geslapen. Op basis van de Nightly Recharge automatische nachtmeting en andere parameters krijg je gepersonaliseerde tips in de Polar Flow app over beweging, slaap en het herstellen van je energieniveaus op zwaardere dagen.

Polar Flow webservice

Synchroniseer je trainingsgegevens met de FlowSync software op je computer of via de Polar Flow app naar de Polar Flow webservice. In de webservice kun je je training plannen, je prestaties volgen, begeleiding krijgen en een gedetailleerde analyse van je trainingsresultaten, je activiteit en je slaap bekijken. Informeer al je vrienden over je prestaties, zoek medesporters en krijg motivatie van je sociale trainingscommunity's.

Dit vind je allemaal op flow.polar.com.