Hartslagsensormodus

In de hartslagsensormodus kun je je Polar Ignite 2 als hartslagsensor gebruiken en je hartslag verzenden naar andere Bluetooth-apparaten zoals trainingsapps, fitnessapparaten of fietscomputers. Als je de Ignite 2 in de hartslagsensormodus wilt gebruiken, moet je hem eerst koppelen aan het ontvangende externe apparaat. Raadpleeg de gebruiksaanwijzing van het ontvangende apparaat voor gedetailleerde instructies voor het koppelen.

Hartslagsensormodus inschakelen:

 1. Druk op de knop om het hoofdmenu te openen en kies Training starten.
 2. Veeg naar links of naar rechts om een sportprofiel te kiezen.

  In de pre-trainingsmodus open je het snelmenu door op het snelmenupictogram te tikken.

  Kies Hartslag delen met andere apparaten.

  Kies Nieuw apparaat toevoegen

 3. Activeer de koppelmodus van het externe apparaat.
 4. Kies Ignite 2 op het externe apparaat.
 5. Bevestig de koppeling van de Ignite 2 met het externe apparaat.
 6. Nu moet je je hartslag kunnen zien op zowel de Ignite 2 als het externe apparaat. Als je klaar bent, start je gewoon je trainingssessie vanaf het externe apparaat. Als je je trainingssessie met je horloge wilt registreren, keer je terug naar de pre-trainingsmodus en start je de trainingsregistratie door op het display te tikken.

Hartslag delen stoppen:


Kies Delen stoppen. Het delen van je hartslag stopt ook als je de pre-trainingsmodus verlaat of stopt met registreren van de training.

Als je je Polar horloge aan een verkeerd extern apparaat koppelt, tik je op Met iPhone, tik vervolgens op green tick icon om delen met iPhone te stoppen en kies dan opnieuw Nieuw apparaat toevoegen.