Displayweergaven

De displayweergaven vertellen je veel meer dan alleen de tijd. Je ziet de meest actuele informatie rechtstreeks in de displayweergave, waaronder je activiteitsstatus, je hartslag, je laatste trainingssessies, je Nightly Recharge status, je FitSpark trainingssuggesties, het weerbericht en je wekelijkse trainingsoverzicht. Je kunt door de displayweergaven bladeren door naar links of rechts te vegen. Tik op een displayweergave voor een gedetailleerder overzicht.

De Polar Ignite 2 ondersteunt tien verschillende horlogedisplays. Kies welke displays op de wijzerplaat worden weergegeven in de tijdweergave in Instellingen > Weergaven kiezen.

Je kunt kiezen tussen een analoog of digitaal display in de Horloge-instellingen.

Tijd

Basisdisplayweergave met tijd en datum

Activiteit

De cirkel om de displayweergave en het percentage onder de datum en tijd laten je voortgang op weg naar je dagelijkse activiteitsdoel zien.

Verder zie je na het openen van de details de volgende informatie over de totale activiteit van je dag:

  • Tot dusver gezette stappen. De hoeveelheid en het type lichaamsbewegingen worden geregistreerd en omgezet in een schatting van de stappen.
  • Actieve tijd toont je de cumulatieve tijd van je lichaamsbeweging die goed is voor je gezondheid.
  • De calorieën die je hebt verbruikt door training, activiteit en BMR (Basal metabolic rate (basisstofwisseling): de minimale stofwisselingsactiviteit die nodig is om in leven te blijven).

Zie 24/7 activiteitsmeting voor meer informatie.

Hartslag

Als je de functie Continue hartslagmeting gebruikt, meet je horloge je hartslag continue. Je hartslag wordt weergegeven in de displayweergave Hartslag.

Bij gebruik van de functie Continue hartslagmeting kun je bekijken wat je hoogste en laagste hartslag van de dag was en wat je laagste hartslag was in de afgelopen nacht. Je kunt de functie Continue hartslagmeting op je horloge in- en uitschakelen of instellen op de nachtmodus via Instellingen > Algemene instellingen > Continue hartslagmeting.

Zie Continue hartslagmeting voor meer informatie.

Als je de functie Continue hartslagmeting niet gebruikt, kun je je actuele hartslag nog steeds snel bekijken zonder een trainingssessie te starten. Doe de polsband strakker, kies deze displayweergave en tik op het display om je huidige hartslag te bekijken. Druk op de knop om terug te keren naar de displayweergave Hartslag.

Laatste trainingssessies

Bekijk de verstreken tijd sinds je vorige trainingssessie en de sport van die sessie.

Daarnaast kun de details openen en de overzichten van je trainingssessies van de afgelopen 14 dagen bekijken. Veeg omhoog of omlaag naar de trainingssessie die je wilt bekijken en tik op het display om het overzicht te openen. Zie Trainingsoverzicht voor meer informatie.

Nightly Recharge displayweergave


Na het ontwaken kun je je Nightly Recharge status bekijken. De Nightly Recharge status vertelt je hoe herstellend je nacht was. Nightly Recharge combineert automatisch gemeten informatie over de mate waarin je autonome zenuwstelsel (AZS) tot rust is gekomen in de eerste uren van je slaap (AZS-herstel) en hoe goed je hebt geslapen (slaapherstel). Tik op details van je AZS-herstel of Slaapherstel voor meer informatie.

Zie Nightly Recharge™ herstelmeting of Sleep Plus Stages™ slaapregistratie voor meer informatie.

FitSpark displayweergave


Je horloge stelt de meest geschikte trainingsdoelen voor op basis van je trainingsgeschiedenis, conditie en actuele herstelstatus. Tik op de displayweergave om alle voorgestelde trainingsdoelen te bekijken. Tik op een van de voorgestelde trainingsdoelen om meer informatie over dat doel te bekijken.

Zie FitSpark™ dagelijkse trainingsbegeleiding voor meer informatie.

Weer

Bekijk de weersvoorspelling voor vandaag per uur rechtstreeks vanaf je pols. Tik op het display om meer gedetailleerde weersinformatie te zien, bijvoorbeeld windsnelheid, windrichting, vochtigheid en kans op regen, evenals een voorspelling voor morgen per 3 uur en voor overmorgen per 6 uur.

Zie Weer voor meer informatie.

Weekoverzicht

Bekijk een overzicht van je trainingsweek. Je totale trainingstijd voor de week en de opsplitsing in de verschillende trainingszones wordt weergegeven op het display. Tik op het display om meer informatie weer te geven. Je ziet de afstand, de trainingssessies, het totaal aan calorieën en de tijd die je in elke hartslagzone hebt doorgebracht. Je kunt ook het overzicht en de details van de afgelopen week bekijken, en ook sessies die je voor volgende week hebt gepland.

Scroll omlaag en tik op het display om meer informatie over een bepaalde trainingssessie te bekijken.

De displayweergaven van het horloge en hun inhoud kunnen niet worden bewerkt.

Je naam

Tijd, datum en je naam worden weergegeven.

Muziekbediening

Bedien de muziek en de media op je smartphone met je horloge vanuit de displayweergave Muziekbediening.

Zie Muziekbediening voor meer informatie.