Muziekbediening

Bedien de muziek en de media op je smartphone met je horloge tijdens je trainingssessies en vanuit de displayweergave Muziekbediening wanneer je niet traint. Schakel de muziekbediening in vanuit Instellingen > Algemene instellingen > Muziekbediening. Je kunt je muziek regelen vanuit de trainingsweergave of vanaf de wijzerplaat, of allebei. Kies Trainingsweergave om je muziek te bedienen tijdens je trainingssessies en de displayweergave van de wijzerplaat voor muziekbediening als je niet traint.

Muziekbediening is beschikbaar voor iOS en Android smartphones. Als je muziekbediening wilt gebruiken, moet de Polar Flow app op je telefoon zijn geactiveerd en moet de smartphone ook zijn gekoppeld aan je horloge. Zie Een mobiel apparaat met je horloge koppelen voor instructies. Je ziet de instelling voor de muziekbediening nadat je je horloge met je smartphone hebt gekoppeld via de Flow app. Als je de configuratie van je horloge via de Flow app hebt uitgevoerd, is je horloge al gekoppeld met je smartphone.

Displayweergave Muziekbediening

• Veeg naar links of naar rechts om de displayweergave Muziekbediening te kiezen.
  • Tik op de wijzerplaat om de muziekbediening te openen.
  • Gebruik de knoppen om muziek af te spelen, te pauzeren of tussen de nummers te schakelen.
  • Tik op om de volumebediening te openen

Tijdens de training

• Veeg naar links of naar rechts om naar de trainingsweergave met muziekbediening te scrollen tijdens een trainingssessie.

Instellingen voor muziekbediening in de Polar Flow app

Je kunt de instellingen voor de Muziekbediening ook aanpassen in het menu Apparaten in de Polar Flow app:

• Tik op de knop naast Muziekbediening om de functie Muziekbediening in of uit te schakelen
  • Altijd aan: Je kunt je muziek regelen vanuit de trainingsweergave en vanuit de displayweergave Muziekbediening.
  • Training: aan: Je kunt je muziek regelen vanuit de trainingsweergave.
  • Training: uit: Je kunt je muziek regelen vanuit de displayweergave Muziekbediening.

Als je de instellingen hebt gewijzigd, vergeet dan niet om je horloge met de Polar Flow app te synchroniseren.