Polar Grit X Pro ‑käyttöohje

Tutustu uuteen kelloosi tämän käyttöohjeen avulla. Opetusvideoita ja usein kysyttyjä kysymyksiä on osoitteessa support.polar.com/fi/grit-x-pro.

Esittely

Onnittelut Polar Grit X Pron valitsemisesta!

Rohkeille ja ennakkoluulottomille ulkona treenaajille suunniteltu Polar Grit X Pro vastaa armeijatason vaatimuksia: siinä on naarmuuntumaton safiirilasi sekä erinomainen akun kesto. Erittäin kestävä kello sopii kaikkein vaativimpiin olosuhteisiin.

Hyödynnä seikkailuillasi täysin uusia navigointityökaluja, jatkuvasti päällä olevia outdoor-ominaisuuksia sekä Polarin huipputason treeniominaisuuksia. Markkinoiden lujatekoisin kello on vedenkestävä 100 metriin asti, ja siinä on erittäin tarkka GPS sekä Polar Precision Prime™ ‑optinen sykkeen mittaus ranteesta, jotta voit mennä juuri sinne minne haluat.

Polar Grit X Pro Titan ‑mallin 12 % kevyemmässä kuoressa on käytetty erittäin vahvaa ja kevyttä ilmailu- ja avaruusteollisuuden titaania, mikä tekee siitä yhden markkinoiden kauneimmista ja kestävimmistä outdoor-kelloista. Erinomaisen akun keston ansiosta kello ei jätä sinua pulaan, sillä akku kestää jopa 40 tuntia treenatessa GPS ja sykeseuranta päällä ja jopa 100 tuntia virransäästötilojen ollessa päällä.

Muun muassa jatkuvasti päällä olevan korkeusmittarin, kompassin ja sijainnin koordinaattien tapaisten täysin uusien navigointinäkymien ansiosta tiedät tarkalleen, missä olet ja mihin olet matkalla. Uusi valoisan ajan näkymä kertoo auringonnousun, -laskun ja hämärän ajankohdat. Takaisin samaa reittiä ‑toiminnon avulla voit palata aloituspisteeseesi samaa reittiä pitkin. Näin voit heittäytyä täysillä seikkailuihin tietäen, että löydät aina myös takaisin.

Polar Grit X Pro sisältää uudet reitti- ja korkeusprofiilit, jotka auttavat hahmottamaan tarkemmin tulevan seikkailusi ja seuraamaan edistymistäsi reitillä. Reitti- ja korkeusprofiilien ansiosta tiedät nykyisen sijaintisi sekä sen, kuinka paljon olet jo noussut tai laskeutunut ja kuinka pitkä taival on vielä edessä. Kolmannen osapuolen Komoot-sovelluksella voit suunnitella seikkailujesi reitit etukäteen ja siirtää ne helposti Grit X Prohon. Yksityiskohtainen opastus pitää sinut oikealla reitillä. FuelWise™-tankkausavustajan opastuksella opit tankkaamaan oikein pitkillä matkoilla.

Training Load Pro™ kertoo, paljonko olet treenannut viime aikoina ja miten treenit kuormittavat kehosi eri osia, jotta osaat optimoida treenaamisesi.

Hill Splitter™ ‑toiminnon avulla tiedät, kuinka suoriuduit treenin ylä- ja alamäissä. Hill Splitter tunnistaa automaattisesti kaikki ylä- ja alamäet nopeus-, matka- ja korkeustietojen perusteella.

Polar Grit X Pro sisältää myös täysin automaattiset, älykkäät Nightly Recharge™- ja Sleep Plus Stages™ ‑toiminnot, joiden avulla näet helposti, miten kehosi palautuu treenistä ja stressistä. Näiden tietojen avulla osaat tehdä oikeita valintoja joka päivä.

Juoksun ja pyöräilyn suorituskykytesteillä voit testata suorituskykysi sekä mukauttaa syke-, nopeus- ja tehoalueesi. Jalkojen palautumistesti kertoo muutamassa minuutissa, ovatko jalkasi valmiina korkean intensiteetin treeniin. Kokonaisuuden kruunaavat älyominaisuudet, kuten sääraportit, puhelimen ilmoitukset ja musiikin hallinta. Polar Grit X Pron kanssa voit mennä juuri sinne minne haluat.

Pyrimme jatkuvasti parantamaan käyttäjäkokemusta jatkamalla tuotteidemme kehittämistä. Muista päivittää kellon laiteohjelmisto aina, kun uusi versio on saatavilla, jotta kellosi pysyy ajan tasalla ja saat siitä kaiken irti. Laiteohjelmistopäivitykset parantavat kellon toimintaa tuomalla siihen uusia ominaisuuksia ja parannuksia.

Hyödynnä Grit X Pro kokonaisuudessaan

Kello on heti käyttövalmis. Täyden Polar-kokemuksen saat kuitenkin yhdistämällä kellon Polar Flow ‑sovellukseen ja -verkkopalveluun.

Polar Flow ‑sovellus

Hanki Polar Flow ‑sovellus App Store®- tai Google PlayTM ‑kaupasta. Synkronoi kello ja Flow-sovellus treenin jälkeen, niin saat välittömästi yhteenvedon ja palautetta treenituloksestasi ja suorituksestasi. Voit myös jakaa saavutuksesi ystävillesi. Flow-sovelluksesta näet myös, miten olet nukkunut ja miten aktiivinen olet ollut päivän aikana.

Polar Flow -verkkopalvelu

Synkronoi harjoitustiedot Polar Flow ‑verkkopalveluun tietokoneen FlowSync-ohjelman tai Polar Flow -sovelluksen avulla. Verkkopalvelussa voit suunnitella harjoituksia, seurata saavutuksiasi, saat ohjeita ja näet yksityiskohtaiset tiedot harjoitustuloksistasi, aktiivisuudestasi ja nukkumisestasi. Kerro ystävillesi saavutuksistasi, etsi muita ahkeria liikkujia ja hae lisämotivaatiota sosiaalisista treeniyhteisöistä. Pitkän aikavälin seurannan helpottamiseksi olemme koonneet kaikki testitiedot yhteen paikkaan Polar Flow ‑verkkopalveluun. Testit-sivulla näet kaikki tekemäsi testit ja voit vertailla niiden tuloksia. Näet pitkän aikavälin edistymisesi ja voit helposti tarkastella suorituksessasi tapahtuneita muutoksia.

Kaikki tämä on osoitteessa flow.polar.com.