Sää

Sää-kellotaulu näyttää kuluvan päivän tuntikohtaisen sääennusteen sekä huomisen kolmen tunnin ja ylihuomisen kuuden tunnin sääennusteet Muita säätietoja ovat tuulen nopeus, tuulen suunta, ilmankosteus ja sateen todennäköisyys.

Säätiedot ovat nähtävissä vain Sää-kellotaulussa. Siirry Sää-kellotauluun pyyhkäisemällä näyttöä vasemmalle tai oikealle ajannäyttötilassa. Siirry Sää-kellotauluun painamalla YLÖS- tai ALAS-painiketta ajannäyttötilassa.

Jotta sääominaisuutta voi käyttää, matkapuhelimessa on oltava Polar Flow ‑sovellus, jonka on oltava yhdistettynä kelloosi. Myös Sijaintipalveluiden (iOS) tai Sijaintiasetusten (Android) on oltava käytössä, jotta saat säätiedot.

Päivän sääennuste

• Sijainti
  • Viimeksi päivitetty
  • Päivitä (näkyy, jos säätiedot on päivitettävä esimerkiksi siitä syystä, että sijaintisi on muuttunut tai edellisestä päivityksestä on aikaa)
  • Tämänhetkinen lämpötila
  • Tuntuu kuin
  • Sadetta
  • Tuulen nopeus
  • Tuulen suunta
  • Ilmankosteus
  • Tuntikohtainen ennuste

Huomaa, ettei säähistoriaa, mukaan lukien treenien aikaisia säätietoja, ole saatavilla.

Huomisen sääennuste

• Ennusteen alin/korkein lämpötila 3 tunnin ajanjaksolla

Ylihuomisen sääennuste

• Ennusteen alin/korkein lämpötila 6 tunnin ajanjaksolla