Musiikin hallinta

Hallitse puhelimen musiikin ja median toistoa kellollasi treenien aikana sekä ajannäyttötilasta muulloin kuin treenatessa. Ota musiikin hallintapainikkeet käyttöön kohdassa Asetukset > Yleisasetukset > Musiikin hallinta. Voit hallita musiikkia treeninäytöstä, ajannäyttötilan kellotaulusta tai molemmista. Valitse Treeninäyt, jos haluat hallita musiikkia treenien aikana, ja Kellotaulu, jos haluat käyttää musiikin hallinnan kellotaulua treenien ulkopuolella. Lisää myös musiikin hallinnan kellotaulu kohdassa Kellonäkymät > Musiikin hallinta.

Musiikin hallinta on saatavilla iOS- ja Android-puhelimiin. Puhelimessasi on oltava Polar Flow ‑sovellus, sovelluksen on oltava käynnissä ja puhelimen on oltava yhdistettynä kelloosi, jotta voit käyttää musiikin hallintaa. Katso ohjeet kohdasta Mobiililaitteen ja kellon yhdistäminen. Musiikin hallinta-asetukset tulevat näkyviin, kun olet yhdistänyt kellon puhelimeen Flow-sovelluksen kautta. Jos määritit kellon asetukset Polar Flow ‑sovelluksen kautta, kello on jo yhdistetty puhelimeen.

Kellotaulusta

Hallitse musiikkia ja mediaa treenien ulkopuolella helposti ajannäyttötilan musiikin hallinnan kellotaululla.

• Pyyhkäise ajannäyttötilassa vasemmalle tai oikealle, kunnes esiin tulee musiikin hallinnan kellotaulu.
  • Keskeytä/toista kappale tai siirry kappaleesta toiseen hallintapainikkeilla.
  • Siirry äänenvoimakkuuden hallintaan napauttamalla -kuvaketta.

Treenin aikana

Jos valitsit musiikin hallinnan treeninäytössä, musiikin hallinta ‑treeninäkymä on käytössä, kun soitin on päällä ja treeni on aloitettu.

• Siirry musiikin hallinta ‑treeninäkymään treenin aikana painamalla YLÖS-painiketta.
  • Saat edellinen-/seuraava- ja tauko-/toista-painikkeet näkyviin painamalla OK-painiketta. Siirry edelliseen tai seuraavaan kappaleeseen YLÖS-/ALAS-painikkeilla ja keskeytä toisto OK-painikkeella. Siirry äänenvoimakkuuden hallintaan painamalla VALO-painiketta.