Ön itt van: Kezdjük el > Bevezetés

Polar V650 Felhasználói kézikönyv

Bevezetés

Gratulálunk az új V650-ához! A legambiciózusabb kerékpárosoknak tervezve, a V650 segítségére lesz abban, hogy magabiztosan elérhesse csúcsteljesítményét.

A használati útmutatóban teljes körű utasításokat talál annak érdekében, hogy a lehető legtöbbet hozhassa ki az új edzőpartneréből. A jelen felhasználói útmutató videójának megtekintéséhez, látogasson el a következő oldalra: www.polar.com/en/support/v650.

V650

Tekintse meg edzési adatait, mint a pulzusszám, a sebesség, a távolság és a magasság egy pillantás alatt a nagy kijelzőn.

USB kábel

Használja az USB kábelt az elem feltöltéséhez, és az adatok a V650 és a Polar Flow web szolgáltatás közötti szinkronizálására a Flow Sync szoftveren keresztül.

Bluetooth® Smart pulzusmérő*

Tekintse meg élőben a pontos pulzusszámát a V650-en az edzései folyamán. A pulzusszámot arra használja, hogy elemezze, hogyan ment az edzés.

*Csak a pulzusmérő készletekkel ellátott V650 tartozéka. Ha Ön a V650-et pulzusmérő nélkül vásárolta, ne aggódjon, bármikor vehet egyet később is.

Polar FlowSync Szoftver

A Flowsync szoftver lehetővé teszi, hogy szinkronizálja adatait az V650 és számítógépén a Flow web szolgáltatás között az USB kábelen keresztül. Látogassa meg a flow.polar.com/start oldalt, majd töltse le és telepítse a Polar FlowSync szoftvert.

Polar Flow web szolgáltatás

Tervezze meg és elemezze edzésének minden részletét, szabja testre eszközét és tudjon meg többet a teljesítményéről a polar.com/flow címen.