Polar Flow-app

I Polar Flow-mobilappen kan du se en omedelbar visuell tolkning av dina träningsdata.

Träningsdata

Med Polar Flow-appen kan du enkelt komma åt informationen om dina tidigare och planerade träningspass.

Få en snabb överblick över din träning och analysera varje detalj i dina träningsresultat direkt. Se veckosummeringar av din träning i träningsdagboken. Du kan även dela höjdpunkterna av din träning med dina vänner med bilddelningsfunktionen.

Bilddelning

Med Flow-appens bilddelningsfunktion kan du dela bilder med dina träningsdata på de vanligaste kanalerna för sociala medier, såsom Facebook och Instagram. Du kan antingen dela ett befintligt foto eller ta ett nytt foto och anpassa det med dina träningsdata. Om du hade GPS-registrering på under ditt träningspass, kan du även dela en skärmdump av din träningsrutt.

Börja använda Flow-appen

Du kan Ställ in din OH1 med en mobil enhet och Flow-appen.

Börja använda Flow-appen genom att hämta den från App Store® eller Google PlayTM till din mobila enhet. Support och mer information om hur du använder Polar Flow-appen finns på support.polar.com/en/support/Flow_app.

Innan du tar en ny mobil enhet (smarttelefon, surfplatta) i bruk, måste den parkopplas med din OH1. Mer information finns i Ihopparning.

Din OH1 synkroniserar dina träningsdata automatiskt till Flow-appen efter ditt träningspass. Om din telefon har internetuppkoppling, synkroniseras även dina aktivitets- och träningsdata automatiskt till Flow-webbtjänsten. Flow-appen är det enklaste sättet att synkronisera dina träningsdata från din OH1 till webbtjänsten. För mer information om synkronisering, se Synkronisera.

Mer information och anvisningar om funktionerna i Flow-appen finns på produktsupportsidan för Polar Flow-appen.