Meny

Träningsdisplayer i Polar GoFit-appen

Det finns tre valfria träningsdisplayer i Polar GoFit-appen: listdisplay, måldisplay och pulsdisplay. Du kan ändra mellan träningsdisplayer när som helst under lektionen.

Listdisplay

Listdisplayen visar följande information för varje elev:

• namn eller elev-ID (enligt kursegenskaperna i webbtjänsten Polar GoFit)
  • aktuell puls som en procentandel av det individuella maxpulsvärdet
  • aktuell puls som slag per minut
  • snittpuls under lektionen
  • maxpuls under lektionen
  • tid tillbringad i målzonen
  • tid som tillbringats i olika pulszoner (fem zoner)
  • uppnådda märken (dvs. de belöningar som eleverna får för var tionde minut i målzonen)

Bakgrundsfärgen för aktuell pulsavläsning anger vilken pulszon eleven för närvarande befinner sig i.

Listdisplayen visar också gruppens genomsnittliga värden.

Polar GoFit app UI list view

Måldisplay

Måldisplayen visar följande information för varje elev:

• namn eller elev-ID
  • om eleven för närvarande befinner sig i målzonen eller inte
  • tid tillbringad i målzonen
  • uppnådda märken (dvs. de belöningar som eleverna får för var tionde minut i målzonen)

Bakgrundsfärgen för varje elev anger vilken pulszon eleven för närvarande befinner sig i.

Pulsdisplay

Pulsdisplayen visar följande information för varje elev:

• namn eller elev-ID
  • aktuell puls som en procentandel av det individuella maxpulsvärdet
  • aktuell puls som slag per minut

Bakgrundsfärgen för varje elev anger vilken pulszon eleven för närvarande befinner sig i.

Polar GoFit app UI heart rate view

Elevinformationen i olika displayer kan sorteras efter elevnamn, lektionsmål, puls eller sträcka (signalstyrka).

Contact Us
Kontakta oss
Request repair
Service

Change region

If your country is not listed on this page, please find your local contact details, retailers and stores and service points on our global site.