Meny

Kan eleverna använda sina egna pulsmätningsenheter?

Elever kan köpa sina egna Polar pulsmätningsenheter (sensorer och klockor) och använda dem istället för skolans enheter. Personliga enheter måste registreras i webbtjänsten Polar GoFit och i Polar Flow innan de kan börja användas. Det är enkelt att registrera egna enheter i webbtjänsten Polar GoFit: Lägg bara till enhetens ID i textfältet “ID för egen enhet” i elevinformationen.

På Flow-baserade enheter måste funktionen “Puls synlig för andra enheter” i Polar Flow-kontot vara aktiverad i alla sportprofiler innan enheten eller sportprofilen kan användas i Polar GoFit-programmet. Mer information finns i Kan Flow-baserade Polar-enheter användas med Polar GoFit? och Polar GoFit-kompatibla enheter.

Contact Us
Kontakta oss
Request repair
Service

Change region

If your country is not listed on this page, please find your local contact details, retailers and stores and service points on our global site.