Miten Igniten käyttö aloitetaan?

Käynnistä ja lataa kello kytkemällä se USB-virtaporttiin tai USB-laturiin pakkauksessa toimitetulla johdolla. Johto napsahtaa paikalleen magneetin avulla. Muista kohdistaa johdon uloke kellossa olevaan uraan (merkitty punaisella). Huomaa, että latausanimaation ilmestyminen näyttöön voi kestää hetken. Akku kannattaa ladata ennen kellon käyttämistä. Tarkemmat tiedot akun lataamisesta on kohdassa Akku.

Määritä kellon asetukset valitsemalla kellon kieli ja haluamasi menetelmä asetusten määrittämiseen. Kellon asetukset voi määrittää kolmella eri tavalla: Selaa vaihtoehtoja ja valitse sopivin pyyhkäisemällä näyttöä ylös- tai alaspäin. Vahvista valintasi napauttamalla näyttöä.

A. Puhelimella: Käyttöönotto mobiililaitteella on kätevä vaihtoehto, jos käytettävissäsi ei ole USB-portilla varustettua tietokonetta. Se voi kuitenkin viedä kauemmin. Menetelmä edellyttää Internet-yhteyttä.

B. Tietokoneella: Käyttöönotto tietokoneen ja liitäntäjohdon avulla on nopeampaa, ja voit ladata kellon samanaikaisesti, mutta tarvitset tietokoneen. Menetelmä edellyttää Internet-yhteyttä.

Suosittelemme vaihtoehtoja A ja B. Voit syöttää samalla tarkkojen harjoitustietojen edellyttämät fyysiset tietosi. Voit myös valita kellon kielen ja ladata laitteeseen uusimman laiteohjelmiston.

C. Kellossa: Jos sinulla ei ole yhteensopivaa mobiililaitetta etkä pääse heti tietokoneelle, jossa on Internet-yhteys, voit aloittaa määrittämällä asetukset kellossa. Huomaa, että kun määrität asetukset kellossa, kelloa ei ole vielä yhdistetty Polar Flow’hun. Muista viimeistellä asetusten määritys myöhemmin vaihtoehdon A tai B avulla, jotta saat Igniteen uusimmat laiteohjelmistopäivitykset. Flow’ssa näet myös tarkemman analyysin treeneistäsi, aktiivisuudestasi ja unitiedoistasi.

Vaihtoehto A: Käyttöönotto puhelimella ja Polar Flow -sovelluksella

Huomaa, että laitteet on yhdistettävä Polar Flow -sovelluksessa, EI puhelimen Bluetooth-asetuksissa.

1. Pidä kello ja puhelin lähekkäin asetusten määrittämisen ajan.
  2. Varmista, että puhelimesi on yhteydessä Internetiin, ja ota Bluetooth käyttöön.
  3. Lataa Polar Flow -sovellus puhelimeesi App Store- tai Google Play -kaupasta.
  4. Avaa Polar Flow ‑sovellus puhelimessasi.
  5. Flow-sovellus tunnistaa lähistöllä olevan kellon ja kehottaa yhdistämään laitteet. Napauta Polar Flow -sovelluksen Aloita-painiketta
  6. Kun Bluetooth-yhdistämispyynnön vahvistusviesti tulee puhelimen näyttöön, tarkista, että puhelimessa näkyy sama koodi kuin kellossa.
  7. Hyväksy Bluetooth-yhdistämispyyntö puhelimessasi.
  8. Vahvista PIN-koodi kellossa napauttamalla näyttöä.
  9. Yhdistäminen valmis tulee näyttöön, kun yhdistäminen on suoritettu loppuun.
  10. Kirjaudu Polar-tiliisi tai luo uusi tili. Sovellus antaa ohjeita sisäänkirjautumista ja käyttöönottoa varten.

Kun olet määrittänyt asetukset, napauta Tallenna ja synkronoi, niin asetukset synkronoidaan kelloosi.

Jos saat kehotuksen päivittää laiteohjelmisto, liitä kello virtalähteeseen, jotta päivityksen asentaminen onnistuu ongelmitta, ja hyväksy sitten päivitys.

Vaihtoehto B: Käyttöönotto tietokoneella

1. Siirry osoitteeseen flow.polar.com/start ja lataa ja asenna Polar FlowSync -tiedonsiirto-ohjelma tietokoneellesi.
  2. Kirjaudu Polar-tiliisi tai luo uusi tili. Kytke kellosi tietokoneen USB-porttiin pakkauksessa toimitetulla johdolla. Saat ohjeet kirjautumiseen ja asetusten määrittämiseen Polar Flow -verkkopalvelussa.

Vaihtoehto C: Käyttöönotto kellon kautta

Mukauta arvoja pyyhkäisemällä näyttöä ja vahvista valintasi napauttamalla sitä. Jos haluat palata takaisin ja muuttaa asetuksia, paina TAKAISIN-painiketta, kunnes haluamasi asetus näkyy näytössä.

Huomaa, että kun määrität asetukset kellossa, kelloa ei ole vielä yhdistetty Polar Flow’hun. Kellon laiteohjelmistopäivitykset ovat saatavilla ainoastaan Polar Flow’n avulla. Varmista paras hyöty kellosta ja Polarin ainutlaatuisista ominaisuuksista määrittämällä asetukset myöhemmin Polar Flow ‑verkkopalvelussa tai Polar Flow -mobiilisovelluksessa seuraamalla vaihtoehdon A tai B ohjeita.