OH1:n käyttöönotto

Akku kannattaa ladata ennen OH1:n käyttämistä. Jos akku on aivan tyhjä, latauksen käynnistyminen voi kestää hetken.

Huomaa, että kun OH1:n akun varaus on riittävä, se ilmoittaa läsnäolostaan kaikille lähistöllä oleville yhteensopiville rannelaitteille.

Käyttöönottovaihtoehdon valitseminen

A. Käyttöönotto tietokoneen ja liitäntäjohdon avulla on nopeampaa, ja voit ladata OH1:n samanaikaisesti, mutta tarvitset tietokoneen. Menetelmä edellyttää Internet-yhteyttä.

B. & C. Käyttöönotto mobiililaitteella on kätevä vaihtoehto, jos käytettävissäsi ei ole USB-portilla varustettua tietokonetta. Se voi kuitenkin viedä kauemmin. Menetelmä edellyttää Internet-yhteyttä.

Syötä heti kaikki fyysiset tiedot, jotta saat tarkat harjoitustiedot, ja lataa OH1:een uusin laiteohjelmisto.

Vaihtoehto A: Käyttöönotto tietokoneella ja FlowSync-ohjelmalla

1. Aseta sensori USB-sovittimeen niin, että linssi on ylöspäin ja sensorin ja USB-sovittimen koskettimet ovat vastakkain (kuva 1).
  2. Liitä USB-sovitin tietokoneen USB-porttiin (kuva 2), siirry osoitteeseen flow.polar.com/start ja asenna Polar FlowSync -tiedonsiirto-ohjelma tietokoneeseesi.
  3. Kirjaudu Polar-tiliisi tai luo uusi tili. Verkkopalvelu antaa ohjeita sisäänkirjautumista ja käyttöönottoa varten.

Vaihtoehto B: Käyttöönotto mobiililaitteella ja Polar Flow -sovelluksella

1. Lataa Polar Flow -sovellus mobiililaitteeseesi.
  2. Ota Bluetooth® käyttöön ja avaa Polar Flow -sovellus mobiililaitteessasi.
  3. Kytke OH1 päälle painamalla painiketta, kunnes LED syttyy. Tämän jälkeen Polar Flow -sovellus kehottaa sinua aloittamaan yhdistämisen. Hyväksy yhdistämispyyntö ja noudata näyttöön tulevia ohjeita.

Vaihtoehto C: Käyttöönotto mobiililaitteella ja Beat-sovelluksella

1. Lataa Polar Beat -sovellus mobiililaitteeseesi.
  2. Ota Bluetooth® käyttöön ja avaa Beat mobiililaitteessasi.
  3. Pue sensori yllesi ja kytke OH1 päälle painamalla painiketta, kunnes LED syttyy.
  4. Siirry Beat-sovelluksessa kohtaan Asetukset > Sykesensori ja napauta OH1-sensorin vieressä näkyvää Yhdistä-kohtaa. Noudata sitten näyttöön tulevia ohjeita.