ZoneLock-toiminnon käyttö (Grit X/Pacer/Vantage)

ZoneLock-toiminnolla voit lukita lennossa nykyisen treenialueesi (sykealue, nopeus-/vauhtialue tai tehoalue). ZoneLock toimii sykealueilla kaikissa lajiprofiileissa ja treeninäkymissä ilman erillisiä toimenpiteitä. Nopeus- ja tehoalueiden osalta sinun on ensin lisättävä koko näytön nopeus- ja tehotreeninäkymät lajiprofiileihin, joissa haluat käyttää ZoneLock-toimintoa. Lisäys tehdään Flow-sovelluksen tai -verkkopalvelun lajiprofiiliasetuksissa.

ZoneLock-toiminnon käyttö

1. Lukitse nykyinen alueesi pitämällä OK-painiketta painettuna. Grit X/Pacer/Vantage antaa hälytyksen, jos poistut tavoitealueeltasi.
  2. Poista ZoneLock käytöstä pitämällä OK-painiketta painettuna.

Koko näytön treeninäkymien lisääminen lajiprofiiliin

Polar Flow -verkkopalvelussa:

1. Napsauta oikeassa yläkulmassa näkyvää nimeäsi/profiilikuvaasi.
  2. Valitse Lajiprofiilit.
  3. Napsauta Muokkaa sen lajin kohdalla, jota haluat muokata. Valitse Laitteeseen liittyvä -kohdasta Treeninäkymät. Valitse Koko näyttö ja sitten Nopeus-/vauhtikaavio tai Tehokaavio.
  4. Kun olet määrittänyt asetukset, napsauta TALLENNA. Muista synkronoida asetukset Polar-laitteeseesi.

Polar Flow ‑mobiilisovelluksessa:

1. Siirry päävalikkoon.
  2. Valitse Lajiprofiilit.
  3. Valitse laji ja napauta Muokkaa-kohtaa. Valitse Laitteeseen liittyvä -kohdasta Treeninäkymät. Valitse Koko näyttö ja sitten Nopeus-/vauhtikaavio tai Tehokaavio.
  4. Napauta lopuksi Valmis-painiketta. Muista synkronoida asetukset Polar-laitteeseesi.