Näin lisäät valmennusmuistiinpanoja

Voit lisätä urheilijoidesi treeneihin valmennusmuistiinpanoja.

1. Valitse sivun yläosasta Treenihistoria ja valitse urheilija avattavasta valikosta. Jokaisen treenimerkinnän lopussa näkyy Lisää muistiinpano ‑teksti.
  2. Napsauta Lisää muistiinpano ‑tekstiä, kirjoita viestisi ja valitse Tallenna. Viestisi näytetään treenimerkinnän lopussa.
  3. Urheilija näkee valmentajan muistiinpanot vain Flow-verkkopalvelun Treenihistoria-näkymässä. Urheilija voi kirjoittaa muistiinpanon valmentajalle tai vastata valmentajan kommenttiin Treenihistoria-näkymässä. Jos valmentajia on useita, kaikki näkevät muistiinpanot.