Voiko Flow’ta hyödyntäviä Polar-laitteita voi käyttää Polar GoFit -palvelun yhteydessä?

Joitakin Flow’ta hyödyntäviä Polar-laitteita voi käyttää optisena sykesensorina Polar GoFit -palvelun yhteydessä. Luettelo Polar GoFit -yhteensopivista laitteista on kohdassa ”Polar GoFit -yhteensopivat laitteet”.

Kaikki Flow’ta hyödyntävät laitteet on rekisteröitävä Polar Flow’ssa ennen niiden ensimmäistä käyttökertaa GoFit-sovelluksella.

Ohjeet Polar Flow’n ja laitteiden käyttöön ovat osoitteessa support.polar.com.

Huomaa! Ota Syke näytetään toisissa laitteissa -toiminto käyttöön kaikissa Polar Flow -tilin lajiprofiileissa (osoitteessa Flow.polar.com), ennen kuin käytät laitetta GoFit-sovelluksessa.

Kun laitteet on rekisteröity Polar Flow’hun ja Polar GoFitiin, niiden tietoja voi tarkkailla molemmissa palveluissa. Polar GoFit -palvelussa näkyvät vain GoFit-tuntien aikana tallennetut syketiedot.

Noudata Sykesensoreiden rekisteröinti -kohdan ohjeita, kun rekisteröit Flow’ta hyödyntäviä laitteita Polar GoFit -verkkopalveluun.

Jos oppilaalla on oma Flow’ta hyödyntävä laite, laitteen voi rekisteröidä omana laitteena Polar GoFit -verkkopalveluun. Huomioi Voivatko oppilaat käyttää omia laitteitaan -kohdan ohjeet.