Treenaaminen syketilassa

Sensori lähettää sykesignaalia oletuksena samanaikaisesti Bluetooth- ja ANT+-yhteyden kautta. Halutessasi voit ottaa ANT+:n sykesignaalin lähetyksen pois käytöstä Polar Flow ‑sovelluksen asetuksissa. Polar Flow ‑sovelluksessa voi ottaa myös Bluetooth-kaksoisasetuksen käyttöön, minkä jälkeen sensoria voi käyttää kahden laitteen kanssa yhtä aikaa. Ne voivat olla esimerkiksi yhteensopiva kuntosalilaite ja Polar-kello. Tällöin näet reaaliaikaisen sykkeesi molemmissa laitteissa.

Varmista ennen aloittamista, että Verity Sense on yhdistetty Polar-sovellukseen tai -kelloon. Katso tarkemmat tiedot kohdasta Yhdistäminen.

1. Kytke Verity Sense päälle painamalla painiketta.
  2. Valitse syketila painamalla painiketta lyhyin painalluksin, kunnes sydänkuvakkeen viereinen LED-valo syttyy. Kun valitset syketilan, sivulla oleva LED-tilavalo muuttuu siniseksi.

3. Kun olet valinnut tilan, odota kunnes kaikki kuusi LED-valoa syttyvät. Sensori on nyt valmis mittaamaan sykettäsi.

4. Kiinnitä sensori ja aloita treeni Polar-kellosta tai -sovelluksesta.

Treenin jälkeen voit lopettaa tallennuksen Polar-treenilaitteesta tai -sovelluksesta. Kytke sensori pois päältä pitämällä painiketta painettuna, kunnes valot sammuvat. Synkronoi kello Polar Flow ‑sovelluksen tai -verkkopalvelun kanssa, niin näet treenin tarkat tiedot.