Akku

Polar suosittelee, että tuotteen käyttöiän päätyttyä minimoit jätteiden haitat ympäristölle ja ihmisten terveydelle noudattamalla paikallisia jätteidenkäsittelymääräyksiä ja hyödyntämällä erillistä elektroniikkaromun keräystä mahdollisuuksien mukaan. Älä hävitä tuotetta kunnallisen sekajätteen joukossa.

Akun lataaminen

Varmista ennen lataamista, ettei Verity Sensen ja USB-lataussovittimen latauskoskettimissa ole kosteutta, pölyä eikä likaa. Poista mahdollinen lika tai kosteus pyyhkimällä kevyesti. Älä lataa sensoria sen ollessa märkä.

Älä lataa akkua alle 0 °C:n tai yli +40 °C:n lämpötilassa tai USB-portin ollessa märkä.
Kiinnitä USB-lataussovitin sensoriin ennen kuin kytket sovittimen virtalähteeseen.
Älä jätä USB-lataussovitinta kiinni virtalähteeseen ilman sensoria.

Verity Sensessä on sisäinen ladattava akku. Lataa se tuotepakkauksessa toimitetun USB-lataussovittimen avulla tietokoneen USB-portista.

Voit ladata akun seinäpistorasiasta. Seinäpistorasiasta lataaminen edellyttää USB-virtasovitinta (ei sisälly tuotepakkaukseen). Jos käytät USB-virtasovitinta, varmista, että sovittimessa on merkintä ”output 5Vdc” ja että sen antama virta on vähintään 500 mA. Käytä vain asianmukaisesti hyväksyttyä USB-sovitinta (merkintä ”LPS”, ”Limited Power Supply” tai ”CE”).

Voit ladata Verity Sensen liittämällä sen tietokoneeseen. Samalla voit synkronoida sen FlowSync-ohjelman kanssa.

1. Aseta sensori USB-sovittimeen niin, että linssi on ylöspäin ja sensorin ja USB-sovittimen koskettimet ovat vastakkain.

2. Kytke USB-sovitin tietokoneen USB-porttiin tai USB-seinäpistokkeeseen.

Jos akku on tyhjentynyt kokonaan, latauksen alkamiseen voi mennä monta minuuttia.

Älä säilytä akkua tyhjänä pitkiä aikoja äläkä pidä sitä aina täyteen ladattuna, sillä se voi vaikuttaa akun käyttöikään.