Sensorin tehdasasetusten palauttaminen

Jos Polar Verity Sense ‑sensorissa esiintyy ongelmia, voit palauttaa sensorin tehdasasetukset. Huomaa, että tehdasasetusten palauttaminen poistaa kaikki henkilökohtaiset tiedot ja asetukset sensorista. Laitteen asetukset on tämän jälkeen määritettävä uudelleen henkilökohtaista käyttöä varten. Kaikki sensorista Flow-tilillesi synkronoidut tiedot säilyvät tallessa.

Tehdasasetusten palauttaminen

1. Siirry osoitteeseen flow.polar.com/start ja lataa ja asenna Polar FlowSync -tiedonsiirto-ohjelma tietokoneellesi.
  2. Aseta sensori USB-sovittimeen niin, että linssi on ylöspäin ja sensorin ja USB-sovittimen koskettimet ovat vastakkain.

3. Avaa asetukset FlowSync-ohjelmassa.
  4. Paina Tehdasasetusten palauttaminen -painiketta.
  5. Jos synkronoit sensorin Flow-sovelluksella, poista sensori puhelimesi yhdistettyjen Bluetooth-laitteiden luettelosta, jos se on mukana luettelossa.

Tämän jälkeen sensorin asetukset on määritettävä uudelleen joko matkapuhelimen tai tietokoneen avulla. Muista käyttää asetusten määrityksessä samaa Polar-tiliä kuin ennen laitteen nollaamista.