Trening i registreringsmodus

Før du kan registrere en treningsøkt med Polar Verity Sense, må den registreres og kobles til en Polar Flow-konto. Dette gjøres under konfigureringen. Flere opplysninger finner du under Konfigurere Verity Sense.

1. Slå på Verity Sense ved å trykke på knappen.
  2. Velg registreringsmodus ved å trykke kort på knappen inntil LED-lyset ved siden av pilikonet begynner å lyse. Når du velger registreringsmodus, lyser statusLED-lyset på siden grønt.

3. Når du har gjort et valg, venter du til alle seks LED-lysene begynner å lyse. Sensoren er nå klar til å måle puls.

4. Ha på deg sensoren og start treningsøkten.

Etter at du har trent, kan du stanse registreringen ved å trykke og holde inne knappen helt til alle lysene er slått av. Deretter synkroniserer du med Flow-appen eller -nettjenesten for vise opplysninger om treningsøkten.

Sensoren synkroniseres automatisk med Flow-appen når du stanser registreringen hvis telefonen din er innenfor Bluetooth-rekkevidde. Gå til Synkronisering for mer informasjon.

I registreringsmodus lagres treningsøkter under sportsprofilen Annen innendørs. I Polar Flow-appen kan du endre sportsprofil ved å trykke på sportsprofilikonet.