Koppelen

Koppelen met Polar Flow app

Als je de Polar Verity Sense hebt ingesteld met een smartphone zoals beschreven in het hoofdstuk Je Polar Verity Sense instellen, is de sensor al gekoppeld aan je smartphone.

Als je de Polar Verity Sense hebt ingesteld met een computer en je hem wilt gebruiken in combinatie met de Polar Flow app, moet je één trainingssessie uitvoeren met de sensor in de registratiemodus of in de zwemmodus voordat je hem kunt koppelen aan de Flow app.

Doe het volgende voordat je een smartphone koppelt:

• Download de Polar Flow app vanuit de App Store of Google Play.
  • Zorg ervoor dat Bluetooth op je smartphone is ingeschakeld en dat de vliegmodus is uitgeschakeld.
  • Zorg ervoor dat je minstens één trainingssessie hebt opgeslagen in het interne geheugen van de sensor door de sensor te gebruiken in de registratiemodus of in de zwemmodus.
  • Android-gebruikers: zorg dat locatie is ingeschakeld voor de Polar Flow app in de toepassingsinstellingen op je smartphone.

Een smartphone koppelen:

Let op: je moet de koppeling uitvoeren in de Polar Flow app, dus NIET in de Bluetooth-instellingen van je smartphone.

1. Open de Polar Flow app op je smartphone en meld je aan met je Polar-account, dat je hebt gemaakt tijdens het instellen van je sensor.

Android-gebruikers: Als je meerdere Polar apparaten gebruikt die compatibel zijn met de Polar Flow app, zorg dan dat Verity Sense is geselecteerd als het actieve apparaat in de Polar Flow app. Door dit te doen zal de Polar Flow app worden verbonden met je sensor bij het koppelen.

2. Druk op de knop om de sensor in te schakelen.
  3. Polar Flow app vraagt je automatisch om je Verity Sense te koppelen. Accepteer het Bluetooth-koppelverzoek op je smartphone.

We raden je aan om je Polar Verity Sense te gebruiken met de Polar Flow app, maar je kunt ook een andere app gebruiken. Zie de instructies van de app-ontwikkelaar voor informatie over het koppelen van je sensor aan andere apps.

Koppelen met een Polar horloge

Raadpleeg de gebruiksaanwijzing van je Polar horloge op support.polar.com voor specifieke koppelinstructies.