Gebruiksaanwijzing Polar Verity Sense

Deze gebruiksaanwijzing helpt je op weg met je nieuwe Polar Verity Sense. Op support.polar.com/en/verity-sense vind je videotutorials en veelgestelde vragen.

Inleiding

Gefeliciteerd met je nieuwe Polar Verity Sense!

De veelzijdige, kwalitatief hoogwaardige Polar Verity Sense optische hartslagsensor meet je hartslag aan je arm of slaap. Het is een uitstekend alternatief voor hartslagmeting via een borstband of horloges met optische hartslagmeting. Draag hem met de armband, de clip voor zwembril of plaats hem overal waar hij dicht tegen je huid zit. De Polar Verity Sense biedt maximale bewegingsvrijheid en werkt in talloze sporten. De Polar Verity Sense registreert onder andere hartslag, afstand en tempo bij zwemmen in het zwembad.

Je kunt je trainingen opslaan in het interne geheugen van de sensor en de trainingsgegevens na afloop synchroniseren naar je smartphone, of de sensor aansluiten op een compatibel apparaat en je hartslag in realtime volgen tijdens je training.

De Polar Verity Sense synchroniseert gegevens via Bluetooth® en ANT+. Je kunt de sensor gebruiken met tientallen bekende fitnessapps, waaronder de Polar Flow app, maar ook met Bluetooth en ANT+ compatibele trainingsapparaten. Je kunt je hartslag gelijktijdig streamen naar twee verschillende ontvangende Bluetooth apparaten en naar zoveel ANT+ apparaten als je wilt.

De Polar Verity Sense wordt geleverd met een comfortabele armband die je kunt wassen in de wasmachine, een clip voor je zwembril, een USB-oplaadadapter en een opbergzakje.

Je Polar Verity Sense optimaal gebruiken

Als je optimaal gebruik wilt maken van de functies van de Verity Sense, koppel je de sensor aan Polar Flow, onze gratis app en webservice. Als de sensor is gekoppeld met Polar Flow, kun je je trainingssessie opslaan in het interne geheugen van de sensor en je trainingsgegevens na je training synchroniseren naar de Polar Flow app of webservice. Je ontvangt ook de meest recente updates voor je sensor via Polar Flow. Je koppelt je Verity Sense aan Polar Flow door de sensor in te stellen met de Polar Flow mobiele app of in de Polar Flow webservice.

Polar Flow app

Je kunt de Polar Flow app downloaden van de App Store® of van Google PlayTM. Synchroniseer je Verity Sense na de training met de app en krijg een direct overzicht en feedback van je trainingsresultaten en je prestaties.

Polar Flow webservice

Synchroniseer je trainingsgegevens met de FlowSync software op je computer of via de Polar Flow app naar de Polar Flow webservice. In de webservice kun je je training plannen, je prestaties volgen, begeleiding krijgen en een gedetailleerde analyse van je trainingsresultaten bekijken. Dit vind je allemaal op polar.com.flow.