Tekniske specifikationer

Polar Verity Sense

Driftstid:

Op til 30 timers kontinuerlig træning

16 dage, når der trænes 1 time om dagen

Batteritype: 45 mAh Li-pol genopladeligt batteri
Hukommelseskapacitet: Op til 600 timers træning
Bluetooth-senderækkevidde:

Op til 150 m med holderen i fugleflugt

Op til 20 m uden holderen

Driftstemperatur:

-20 °C til +60 °C / -4 °F til 140 °F

Materialer:

Sensor

ABS, ABS+GF, PMMA, SUS 316 (Rustfrit stål)

Gråt armbånd

Holder: PA, SUS 316 (Rustfrit stål)

Armbånd: 71 % polyester, 29 % elastan

Trækstrop: PU-belagt strikstof + nylon velcro

Spænde: Zinklegering

Vaskemærkat: 100 % polyester

Sort og mørkerødt armbånd

Holder: PA11 (biobaseret), SUS 316 (Rustfrit stål)

Armbånd: 94 % genanvendt polyester, 6 % elastan

Trækstrop: PU-belagt strikstof + nylon velcro

Spænde: Zinklegering

Vaskemærkat: 100 % polyester

Spænde til svømmebrillestrop

PA, SUS 316 (Rustfrit stål)

USB-adaptermaterialer

PC+ABS, SUS 301 (Rustfrit stål) guldpletteret

Vandtæthed: 50 m (egnet til badning og svømning)

Bruger trådløs Bluetooth® og ANT+™-teknologi.

Polar FlowSync Software

For at bruge FlowSync software skal du bruge en computer med operativsystemet Microsoft Windows- eller Mac-operativsystem og en internetforbindelse samt en ledig USB-port.

Se de seneste kompatibilitetsoplysninger fra support.polar.com.

Kompatibilitet med Polar Flow-mobilapp

Se de seneste kompatibilitetsoplysninger fra support.polar.com.

Polar-produkters vandtæthed

De fleste Polar-produkter kan haves på under svømning. De er dog ikke dykkeinstrumenter. Tryk ikke på enhedens knapper, mens du er under vand, for at bevare vandtætheden.

Polar-enheder med håndledsbaserede pulsmålinger er egnet til svømning og badning. De indsamler også dine aktivitetsdata fra dine håndledsbevægelser, når du svømmer. I vores tests har vi dog fundet ud af, at den håndledsbaserede pulsmåling ikke virker optimalt i vand, så vi kan ikke anbefale håndledsbaseret pulsmåling til svømning.

I urindustrien angives vandtæthed normalt som meter, hvilket betyder det statiske vandtryk af denne dybde. Polar bruger det samme angivelsessystem. Polar-produkters vandtæthed er testet i overensstemmelse med den internationale standard ISO 22810 eller IEC60529. Enhver Polar-enhed, der har angivelse af vandtæthed, er testet inden levering for at modstå vandtryk.

Polar-produkter er opdelt i fire kategorier efter deres vandtæthed. Se bag på Polar-produktet for at finde kategorien af vandtæthed, og sammenlign den med nedenstående oversigt. Bemærk, at disse definitioner ikke nødvendigvis gælder andre producenters produkter.

Når der udføres aktivitet under vandet, er det dynamiske tryk, der skabes af bevægelserne i vandet, større end det statiske tryk. Dette betyder, at når produktet bevæges under vand, bliver det udsat for et større tryk, end hvis produktet blev holdt stille.

Mærkning på bagsiden af produktetVandsprøjt,
sved, regndråber osv.
Badning og svømningFridykning med snorkel
(ingen lufttanke)
SCUBA-dykning
(med lufttanke)
Egenskaber for vandtæthed
Vandtæt IPX7OK---Må ikke vaskes med en højtryksvasker.
Beskyttet mod sprøjt, regndråber osv.
Referencestandard: IEC60529.
Vandtæt IPX8OKOK--Minimum for badning og svømning.
Referencestandard: IEC60529.
Vandtæt
Vandtæt 20/30/50 meter
Velegnet til svømning
OKOK--Minimum for badning og svømning.
Referencestandard: ISO22810.
Vandtæt 100 meterOKOKOK-Til hyppig brug i vand, men ikke SCUBA-dykning.
Referencestandard: ISO22810.