Načrtovanje treninga

V spletni storitvi Polar Flow ali aplikaciji Polar Flow lahko načrtujete svojo vadbo in ustvarite osebne cilje treninga.

Ustvarite načrt treninga z orodjem Načrtovanje sezone

Orodje Načrtovanje sezone v spletni storitvi Flow je odlično orodje za ustvarjanje prilagojenega letnega načrta treninga. Ne glede na cilj treninga vam Polar Flow pomaga ustvariti obsežen načrt, ki ga lahko uresničite. Orodje za načrtovanje sezone najdete v zavihku Programi v spletni storitvi Polar Flow.

Polar Flow for Coach je brezplačna platforma za oddaljeno vadbo, ki vašemu trenerju omogoča načrtovanje vsake podrobnosti vašega treninga, od načrtov za celotno sezono do individualnih vadb.

Ustvarite cilj treninga v spletni storitvi Polar Flow

Upoštevajte, da morajo biti cilji treninga sinhronizirani z uro prek programa FlowSync ali aplikacije Flow, preden jih lahko uporabite. Ura vas bo med treningom vodila k doseganju cilja.

Da ustvarite cilj treninga v spletni storitvi Polar Flow:

  1. Odprite Dnevnik in kliknite Dodaj > Cilj treninga.

  2. V razdelku Dodaj cilj treninga izberite šport, vnesite ime cilja (največ 45 znakov), datum in as začetka ter opombe (neobvezno), ki jih želite dodati.

Nato izberite vrsto cilja treninga; na voljo so naslednje možnosti:

Ustvarite cilj na podlagi priljubljenega cilja treninga

Če ste ustvarili cilj, ki ste ga dodali med priljubljene, ga lahko uporabite kot predlogo za podobne cilje. Tako bo ustvarjanje ciljev treninga lažje. Ne bo vam treba vsakič znova ustvariti denimo zapletenega cilja treninga v fazah.

Če želite uporabiti obstoječo priljubljeno kot predlogo za cilj treninga, upoštevajte te korake:

  1. Z miško se pomaknite čez datum za Dnevnik.
  2. Kliknite +Dodaj > Priljubljeni cilj in nato s seznama Priljubljene izberite cilj.


  3. Priljubljeni element boste tako dodali svojemu dnevniku kot načrtovani cilj za ta dan. Privzeti načrtovani čas za cilj treninga je ob 18:00.
  4. Kliknite cilj v svojem dnevniku in ga spremenite, kot želite. Urejanje cilja v tem pogledu ne bo spremenilo originalnega cilja med priljubljenimi.
  5. Kliknite možnost Shrani, da posodobite spremembe.

Na strani Priljubljene lahko urejate svoje priljubljene cilje treninga in ustvarjate nove. Kliknite v meniju na vrhu, da odprete stran Priljubljene.

Cilje sinhronizirajte s svojo uro.

Ne pozabite sinhronizirati ciljev treninga s svojo uro v spletni storitvi Flow, programu FlowSync ali aplikaciji Flow. Če jih ne sinhronizirate, bodo vidni samo v dnevniku spletne storitve Flow in na seznamu priljubljenih.

Za informacije o tem, kako začeti vadbo s ciljem treninga, glejte razdelek Začetek vadbe.

Ustvarite cilja treninga v aplikaciji Polar Flow

Da ustvarite cilj treninga v aplikaciji Polar Flow:

  1. odprite Trening in kliknite na vrhu strani.
  2. Nato izberite vrsto cilja treninga; na voljo so naslednje možnosti:

Sinhronizirajte uro z aplikacijo Polar Flow, da cilje treninga premaknete v uro.